EjendomsWatch

Revisionsfirma køber stationsbygning i Helsingør

Den ældre ejendom skal fremover bruges til domicil. Handlen sker i forbindelse med et større udsalg i Helsingør Kommune.

Foto: Google Street View

Stationsbygningen Grønnehave Station, som er opført i 1906, er kommet på nye og private hænder efter Helsingør Kommune tidligere i år satte den karakteristiske ejendom til salg i et offentligt udbud. Det lykkedes kommunen at få 4,6 mio. kr. for bygningen.

Køberen er selskabet WVH Aps, som er et selskab ejet af det lokale revisionsfirma Willads & Vibe-Hastrup. Virksomheden har i en længere periode været på udkig efter et nyt domicil, som kunne ejes i stedet for at leje.

"Der venter en del renoveringsarbejde inden vi flytter ind. I den forbindelse vil vi gerne bevare så meget af det oprindelige som muligt, siger siger Peter Willads, indehaver hos Willads &Wibe-Hastrup, til Frederiksborg Amts Avis.

Stationsbygningen fungerede i en længere årrække som administrationsbygning for Lokalbanen, men blev i 2011 solgt til Helsingør Kommune for 4 mio. kr. Efterfølgende sørgede kommunen for en gennemgribende renovering af bygningen.

Salget af bygningen, som senest var udlejet til et kreativt kontorfællesskab, er en del af større plan om bedre udnyttelse af kommunens bygningsmasse, hvor en lang række kommunale bygninger er blevet sat til salg.

200-300 boliger er på vej ved tidligere hospital i Helsingør

Hospital i Helsingør bliver til bylejligheder

400 nye boliger på vej i Helsingør

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier