EjendomsWatch

Arkitektgruppen sælger boligbyggeri til Dades

Virksomheden sælger et større boligprojekt i Køge, der omfatter 65 lejligheder til ejendomsinvesteringsselskabet Dades. Direktør i Arkitektgruppen kan sagtens se flere handler mellem de to i fremtiden.

Foto: PR

Et større boligprojekt i Køge har netop skiftet ejer. Det er Arkitektgruppen, der sælger projektet, som omfatter 65 lejligheder med parkeringskælder.

Køberen er ejendomsinvesteringsselskabet Dades, og projektet er en del af Køges byudvikling på Søndre Havn beliggende på Strandengen i første række mod vandet. Det fremgår af en pressemeddelelse.

"En kunde som Dades er meget kærkommen for os. Vi ser Dades som en spændende investor, der er kæmpestore på udlejning og aktive der, hvor vi også er aktive. Vi ser det som et rigtigt spændende samarbejde og kunne bestemt godt forestille os mere samarbejde med Dades," siger Kasper T. Rungfeldt, adm. direktør i Arkitektgruppen, til EjendomsWatch.

Han glæder sig over de to selskabers fælles interesse for at bygge konkurrencedygtigt kvalitetsbyggeri, hvor fokus blandt andet ligger på at vælge materialer, der har mindst mulige vedligeholdelsesudgifter.

Det præcise tal for salget er kun kendt af Dades og Arkitektgruppen efter fælles aftale, men direktøren vil dog godt løfte en flig af sløret for i hvilket lag, handlen befinder sig.

"Vi er oppe i et mindre trecifret millionbeløb," siger han til EjendomsWatch.

Projektudvikleren Arkitektgruppen øger top- og bundlinjen

Det er arkitekfirmaet Juul og Frost, der har stået for udformningen, der er en karréstruktur ud mod havet. Byggeriet indbefatter gårdrum og er udfærdiget med et varieret etageantal og facadeudtryk.

Også adm. direktør i Dades, Boris Nørgaard Kjeldsen, glæder sig over handlen.

"Vi glæder os til at deltage i den strandnære bydelsudvikling i Køge med et flot byggeri i en by i spændende udvikling. Vi har valgt byggeriet ud fra dets arkitektur og lave vedligeholdelsesomkostninger samt Arkitektgruppens betydelige erfaring," siger han i meddelelsen.

Ny investor rykker ind i Carlsberg Byen og har mål om mere

Større byggeri i Horsens havn

Kasper T. Rungfeldt fortæller, at Arkitektgruppen er meget aktive omkring Storkøbenhavn, Østsjælland, Aarhus, Østjylland, Horsens og Odense, hvor også hovedsædet ligger. Netop nu er et større projekt i Horsens i gang.

"I Horsens bygger vi noget a la projektet i Køge, dog en del større. Det er knap 90 lejligheder beliggende på Horsens havn ved vandet, som vi allerede oplever stor interesse for," siger Kasper T. Rungfeldt.

Ifølge ham er der stor tilflytning netop i Horsens, hvilket er en ikke uvæsentlig faktor for, hvor Arkitektgruppen bygger.

"Horsens lover godt i demografisk udvikling, så der vil vi selvfølgelig være med," siger han.

Ifølge direktøren har Arkitektgruppen bygget 5660 lejligheder over de sidste 30 år, hvor de mindste projekter tæller 20 lejligheder og de største i omegnen af lidt mere end 300.

Arkitektgruppen realiserer ejendomsprojekt efter årtiers ventetid

Fynsk ejendomsudvikler fyrer topchefen

Skibsmægler og projektudvikler bygger havneboliger i Horsens

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier