EjendomsWatch

Ny Dades-formand lægger op til mere offensiv stil

Ejendomsselskabet Dades er igen en aktiv, men selektiv investor, siger bestyrelsesformand Steen Parsholt til Estate Magasin.

Foto: PR / Dades

Med nye ejere i skikkelse af Novo A/S og Tryghedsgruppen er ejendomsinvesteringsselskabet Dades trådt ind på en mere offensiv linje i forhold til at tage nye ejendomsinvesteringer ind.

I et interview med Estate Magasin siger selskabets nye bestyrelsesformand Steen Parsholt, at rådgiverne godt er blevet klar over, at Dades igen er er kommet på listen over interesserede investorer.

Han slår dog fast, at Dades skal være omhyggelig og ikke lade sig friste af ejendomsinvesteringer, hvor afkastet ikke står mål med risikoen.

"Et selskab som Dades må forventes at arbejde henover flere cykli i ejendomsmarkedet. Og er det så rigtigst at købe, når markedet er i bund og sælge, når konjunkturen nærmer sig toppen? Eller skal vi have en mere industriel tilgang, hvor vi køber med en jævn investeringsrate henover konjunkturændringerne? Det har vi ikke noget entydigt svar på endnu," siger bestyrelsesformand Steen Parsholt til Estate Magasin.

Brite skal holde ejendomsselskabet Dades i ørene

Dades investerer halv mia. kr. i 200 familieboliger

Dades overtager projekt med 75 lejeboliger i centrum af Hillerød

Dades og MT Højgaard bag 120 nye boliger i Vallensbæk

Dades udvikler shoppingcenter for 75 mio. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier