EjendomsWatch

Ny Dades-formand lægger op til mere offensiv stil

Ejendomsselskabet Dades er igen en aktiv, men selektiv investor, siger bestyrelsesformand Steen Parsholt til Estate Magasin.

Foto: PR / Dades

Med nye ejere i skikkelse af Novo A/S og Tryghedsgruppen er ejendomsinvesteringsselskabet Dades trådt ind på en mere offensiv linje i forhold til at tage nye ejendomsinvesteringer ind.

I et interview med Estate Magasin siger selskabets nye bestyrelsesformand Steen Parsholt, at rådgiverne godt er blevet klar over, at Dades igen er er kommet på listen over interesserede investorer.

Han slår dog fast, at Dades skal være omhyggelig og ikke lade sig friste af ejendomsinvesteringer, hvor afkastet ikke står mål med risikoen.

"Et selskab som Dades må forventes at arbejde henover flere cykli i ejendomsmarkedet. Og er det så rigtigst at købe, når markedet er i bund og sælge, når konjunkturen nærmer sig toppen? Eller skal vi have en mere industriel tilgang, hvor vi køber med en jævn investeringsrate henover konjunkturændringerne? Det har vi ikke noget entydigt svar på endnu," siger bestyrelsesformand Steen Parsholt til Estate Magasin.

Brite skal holde ejendomsselskabet Dades i ørene

Dades investerer halv mia. kr. i 200 familieboliger

Dades overtager projekt med 75 lejeboliger i centrum af Hillerød

Dades og MT Højgaard bag 120 nye boliger i Vallensbæk

Dades udvikler shoppingcenter for 75 mio. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier