EjendomsWatch

Ny Dades-formand lægger op til mere offensiv stil

Ejendomsselskabet Dades er igen en aktiv, men selektiv investor, siger bestyrelsesformand Steen Parsholt til Estate Magasin.

Foto: PR / Dades

Med nye ejere i skikkelse af Novo A/S og Tryghedsgruppen er ejendomsinvesteringsselskabet Dades trådt ind på en mere offensiv linje i forhold til at tage nye ejendomsinvesteringer ind.

I et interview med Estate Magasin siger selskabets nye bestyrelsesformand Steen Parsholt, at rådgiverne godt er blevet klar over, at Dades igen er er kommet på listen over interesserede investorer.

Han slår dog fast, at Dades skal være omhyggelig og ikke lade sig friste af ejendomsinvesteringer, hvor afkastet ikke står mål med risikoen.

"Et selskab som Dades må forventes at arbejde henover flere cykli i ejendomsmarkedet. Og er det så rigtigst at købe, når markedet er i bund og sælge, når konjunkturen nærmer sig toppen? Eller skal vi have en mere industriel tilgang, hvor vi køber med en jævn investeringsrate henover konjunkturændringerne? Det har vi ikke noget entydigt svar på endnu," siger bestyrelsesformand Steen Parsholt til Estate Magasin.

Brite skal holde ejendomsselskabet Dades i ørene

Dades investerer halv mia. kr. i 200 familieboliger

Dades overtager projekt med 75 lejeboliger i centrum af Hillerød

Dades og MT Højgaard bag 120 nye boliger i Vallensbæk

Dades udvikler shoppingcenter for 75 mio. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier