EjendomsWatch

Projektudvikleren Arkitektgruppen øger top- og bundlinjen

Arkitektgruppen i Odense venter ovenpå et godt 2015 yderligere fremgang i år.

Det Odense-baserede projektudviklingsfirma Arkitektgruppen kom gennem 2015 med fremgang på både top- og bundlinje, meddeler selskabet.

Omsætningen steg fra 495 til 567 mio. kr., og er bl.a. skabt fra projekter i København, herunder Amager Strandpark, Sluseholmen, Teglholmen og Ørestad Syd. Resultatet før skat steg fra ca. 20 til ca. 50 mio. kr.

"Vores vækst på top og bund i 2015 er tilfredsstillende. Vi forventer yderligere fremgang i aktivitetsniveauet i de kommende år, og det er vores ambition, at yderligere strategisk fokus samt best-in-class-fokus på metoder og markedsdialog vil sikre vækst for Arkitektgruppen," siger adm. direktør Kasper Rungfeldt i meddelelsen.

Ny direktør fik kort levetid

Kasper Rungfeldt tiltrådte 1. marts i år, efter at forgængeren Henrik Jacobsen blev fyret efter et halvt år. Ifølge bestyrelsesformand Jørgen-Erik Witting passede han ikke ind i vækstplanerne for virksomheden.

Arkitektgruppen, der er ejet af Jørgen-Erik Witting og direktør Robin Feddern, har i 2015 udvidet koncernbestyrelsen med yderligere to bestyrelsesmedlemmer. De nye bestyrelsesmedlemmer er Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades, samt Lars Holst, tidligere kreditchef i Nykredit.

Fynsk ejendomsudvikler fyrer topchefen

Nordicom-aktionær afviser at agere redningsmand

Mere fra EjendomsWatch

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier