EjendomsWatch

Arkitektgruppen realiserer ejendomsprojekt efter årtiers ventetid

Kun hver sjette luksuslejlighed mangler at blive solgt forud for rejsegilde i Odense.

I mange år har Jørgen Witting slikket sig om munden, når han kørte på Klosterbakken i Odense og kiggede på den forblæste p-plads, der i hans øjne kunne omdannes til byens bedste byggegrund. Det fortalte han ifølge Fyens Stiftstidende i forbindelse med rejsegildet på den boligejendom, som han nu står bag på grunden.

Arkitektgruppen, hvor Jørgen Witting efter mange år som direktør nu er storaktionær og bestyrelsesformand, har i år eksisteret i 30 år. Så længe har han ikke haft kig på grunden, men de første tanker om et byggeri blev skabt i hans hoved for rigtig mange år siden.

Først fra 2005 begyndte der at ske noget, og efter en del tøven fra byrådet i Odense begyndte der ifølge Jørgen Witting at ske noget i 2007. En finanskrise kom i vejen, så byggeriet blev udsat yderligere nogle år.

25 af de 30 lejligheder er allerede solgt og står indflytningsklar til septemter. Den billigste ledige lejlighed koster 4,7 millioner kroner. På den dyreste er prisskiltet 10 mio. kr.

Projektudvikleren Arkitektgruppen øger top- og bundlinjen

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier