EjendomsWatch

Skibsmægler og projektudvikler bygger havneboliger i Horsens

Boligejendomme i fem etager skal skyde op på Nordhavnen i Horsens. Sammen med mægler går investorerne i gang med at sælge lejligheder til projektets første etape.

"Havnefronten" bliver navnet på de nye havneboliger, som nu er udbudt i salg. Første etape er de to huse nederst i illustrationen tættest på lystbådehavnen. De rummer 29 lejligheder, og der er planer om i alt 87 lejligheder i de seks punkthuse. | Foto: PR-illustration

Skibsmæglervirksomheden Bech Gruppen og projektudvikleren Arkitektgruppen går snart i gang med første etape på Nordhavnen i Horsens. Det indebærer to punkthuse i fem etager med i alt 29 lejligheder, som nu sættes til salg, skriver Horsens Folkeblad.

Horsens-baserede Bech Gruppen købte sidste år grunden mellem lystbådehavnen og Havneservice, og planen er i samarbejde med Arkitektgruppen at opføre seks fem-etagers punkthuse med i alt 87 lejligheder.

EDC Ejendoms Centret i Horsens skal stå for salget. Her har indehaver Alex Mandrup opført en udstillingspavillon på toppen af containere for at få udstillingen op i det førstesals-niveau, som nederste lejlighed vil være i.

"Her kan man opleve udsigten, som den bliver, og stemningen med det miljø, der jo er her på havnen. Man får en god fornemmelse af, hvordan det bliver," siger Alex Mandrup til Horsens Folkeblad.

Bygherre for ny bydel i Horsens: Investorer er velkomne 

Arkitektgruppen realiserer ejendomsprojekt efter årtiers ventetid

Retsbygning i Horsens forvandlet til liebhaverlejligheder

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier