EjendomsWatch

Nyt havneprojekt i Svendborg holder investor hemmelig

Søskendepar barsler med en plan om at bygge et kombineret bolig- og erhvervsbyggeri på Svendborg Havn. Lokal milliardær afviser at være projekts anonyme investor efter stormvejr omkring et lignende projekt.

På grunden Kullinggade 29 i Svendborg er der planer om et kombineret bolig- og erhvervsbyggeri. | Foto: Cowi/Geodatastyrelsen

Søskendeparret Hans Jørgen og Ulla Riber barsler med en plan om at bygge et kombineret bolig- og erhvervsbyggeri i Kullinggade 29 på Svendborg Havn, skriver Fyns Amts Avis. Planerne har været undervejs i halvandet år, men der er først fundet en investor nu. Det er indtil videre hemmeligt, hvem det er, som er klar til at investere i byggeriet.

Hvem det er, der har valgt at nikke ja til at kaste penge efter byggeprojektet på grunden i Kullinggade 29, er dog fortsat en hemmelighed. Hans Jørgen Riber, der ejer grunden, holder fortsat kortene tæt til kroppen, hvilket kan skyldes historikken for et lignende projekt i Svenborg. Hen over sommeren var debatten hård i forbindelse med havnebyggeriet på Jessens Mole.

Her måtte ES Ejendomme, ejet af erhvervsmanden og milliardæren Erik Skjærbæk, vente længe på, at politikerne kunne blive enige om en lokalplan for området. Direkte spurgt afviser han at være investoren til det kommende byggeri.

"Nej, det kender jeg ikke noget til," siger Erik Skjærbæk til Fyns Amts Avis.

Milliardærs sydfynske havnebyggeri er endelig på plads

Milliardær truer med at trække sig fra havneprojekt i modvind

Nyt butikscenter på Fyn ramt af usikkerhed

Mere fra EjendomsWatch

Kaserne solgt til pengemænd fra Dubai – udlandsdansker spøger stadig

Tidligere militærkaserne i Nordsjælland er blevet solgt for et tocifret millionbeløb til udenlandske investorer. Udlandsdansker, der længe har forsøgt at overtage ejendommen, spiller stadig en rolle. Kurator i konkursboet, der sælger, varsler erstatningssag på baggrund af tidligere mislykkede handler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier