EjendomsWatch

Sydfyn arbejder for hotel- og wellness-center til 130 mio. kr.

Tre lokale foreninger har dannet Fondet Waterlife og vil med penge fra fonde opføre kæmpe hotel-, vand- og wellnesscenter i Gudme, skiver Fyens Stiftstidende.

Havnen i Svendborg på Sydfyn, hvor der i nærtliggende Gudme er store planer i gang. | Foto: PR

Et hotel- og konferencecenter med 48 værelser, et spa- og relaxcenter, en café, en bygning til udstillinger, udendørs fitnessfaciliteter, svømmebassiner og et dykkercenter med en 33 meter dyb dykkerbrønd. Det er hvad tre foreninger på Sydfyn arbejder for, skriver Fyens Stiftstidende.

Samlet pris: 130 mio. kr.

De tre foreninger, Gudme Svømmeklub, Gudbjerg IF og Oure/Gudme IF, har skudt 300.000 kroner i en erhvervsdrivende fond, Waterlife, der nu arbejder med at realisere det ambitiøse projekt, der satser på, at fondsmidler skal realisere planerne.

Folkene bag Waterlife har sat en deadline ved udgangen af 2017, hvor det definitivt skal afgøres, om projektet bliver gennemført

Det skal åbne i slutningen af 2019 eller starten af 2020.

Fynsk slotsejendom bliver sat til salg

Midtfynsk sygehus kan blive til boligejendomme

Fynsk ejendomsselskab bygger Odenses højeste hus

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Aarhus-kollegie nedlægger over 600 værelser

En gæld på 60 millioner til staten. Lejetab for flere millioner. Nu vil man problemerne til livs, lyder det fra bestyrelsen bag Skjoldhøjkollegiet i Aarhus. Frasalg indgår i planerne.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier