EjendomsWatch

Sydfyn arbejder for hotel- og wellness-center til 130 mio. kr.

Tre lokale foreninger har dannet Fondet Waterlife og vil med penge fra fonde opføre kæmpe hotel-, vand- og wellnesscenter i Gudme, skiver Fyens Stiftstidende.

Havnen i Svendborg på Sydfyn, hvor der i nærtliggende Gudme er store planer i gang. | Foto: PR

Et hotel- og konferencecenter med 48 værelser, et spa- og relaxcenter, en café, en bygning til udstillinger, udendørs fitnessfaciliteter, svømmebassiner og et dykkercenter med en 33 meter dyb dykkerbrønd. Det er hvad tre foreninger på Sydfyn arbejder for, skriver Fyens Stiftstidende.

Samlet pris: 130 mio. kr.

De tre foreninger, Gudme Svømmeklub, Gudbjerg IF og Oure/Gudme IF, har skudt 300.000 kroner i en erhvervsdrivende fond, Waterlife, der nu arbejder med at realisere det ambitiøse projekt, der satser på, at fondsmidler skal realisere planerne.

Folkene bag Waterlife har sat en deadline ved udgangen af 2017, hvor det definitivt skal afgøres, om projektet bliver gennemført

Det skal åbne i slutningen af 2019 eller starten af 2020.

Fynsk slotsejendom bliver sat til salg

Midtfynsk sygehus kan blive til boligejendomme

Fynsk ejendomsselskab bygger Odenses højeste hus

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier