EjendomsWatch

Nyt butikscenter på Fyn ramt af usikkerhed

Byggemarkedskæden Jem & Fix ønsker tænkepause omkring nyt butikscenter, som Rema allerede har betalt små 19 mio. kr. for.

Foto: PR

Planerne om at åbne et nyt butikscenter med plads til både Jem & Fix og en ny Rema 1000 på hjørnet af Vestergade og Mølmarksvej i Svendborg bliver måske ikke til noget alligevel, skriver Fyens Stiftstidende.

Selskabet Rema Butiksudvikling har ganske vist købt den store hjørneejendom af Coop Invest for knap 19 mio. kr., men byggemarkedskæden Jem & Fix har indtil videre slået bremserne i for de fælles planer.

"Der vil være en lang periode, hvor vi skal bygge, og hvor det vil være meget svært for os at drive en forretning på det samme areal samtidig," siger adm. direktør i Jem & Fix, Svend Petersen, til avisen.

"Derfor er vi blevet i tvivl om det er det rigtige, og har vi bedt om en tænkepause til hen i efteråret."

Han forklarer, at placeringen ved den nuværende Jem & Fix samtidig har den svaghed, at der kun er et begrænset antal parkeringspladser, og samtidig er man i byggemarkedskæden blevet i tvivl om, hvorvidt området tæt ved Svendborg Storcenter fortsat er det rigtige.

Milliardærs sydfynske havnebyggeri er endelig på plads

Sydfyn arbejder for hotel- og wellness-center til 130 mio. kr.

Fynsk ejendomsselskab bygger Odenses højeste hus

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier