EjendomsWatch

Renovering af almene boliger ender med ekstraregning på 35 millioner

Uforudsete problemer har medvirket til, at det koster over 160 mio. kr. at renovere 100 lejeboliger i Holstebro. Regler har gjort det umuligt at bygge nyt, selvom det havde kostet det samme, lyder det fra boligforening.

Det har trukket ud, og undervejs er regningen steget med 35 mio. kr. for renoveringen af 100 lejeboliger på Skovgårdsvej i Holstebro. Det skriver Folkebladet Lemvig.

Samlet kommer prisen dermed op på over 160 mio. kr. for Boligselskabet Sct. Jørgen, som ejer boligerne. Blokkene i fem etager har fået udvendige elevatorer, og de gamle trappegange er inddraget i boligerne. Begge dele har voldt problemer i processen.

"Man kunne nok have fået helt nye boliger for de samme penge. Men som reglerne er, har det ikke været en mulighed for os at rive det hele ned og bygge nyt," siger Anders Vestergaard, adm. direktør for Boligselskabet Sct. Jørgen, til Folkebladet Lemvig.

En del af fordyrelsen skyldes også, at tagspærene hvilede på formuren og ikke på bagmuren, som de gamle tegninger viste. Det gav problemer, fordi ydermuren skulle rives ned, så der kunne isoleres ekstra og mures en ny ydermur.

Nyt kollegiebyggeri på vej i Viborg

Domea-selskab bygger boliger i Næstved

Boligselskab giver sportstalenter tag over hovedet

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier