EjendomsWatch

Entreprenør har fået fisk og boliger på radaren

Gråkjær fra Holstebro har stor succes med at gå ind i nye byggeaktiviteter i ind- og udland. Blandt de nye satsninger er boliger og fiskefarme.

Foto: Colourbox

Entreprenørvirksomheden Gråkjærs omsætning og bundlinje afhang tidligere udvikling og investeringslyst i byggeri inden for landbruget. De tider er slut, skriver Børsen.

Stifter John Gråkjærs selskab har taget fat på boligbyggerier som nyt forretningsområde. Finansieringen kan komme fra et andet nyt forretningsben - fiskefarme - med stort potentiale.

"Det nye ben i vores organisation, aquadivisionen, blev først etableret i 2015, men det er noget, vi tror rigtig meget på. Markedet er uendelig stort, så jeg vil tro, at det hurtigt kan blive til dobbelt så meget for os. Eller mere," siger Jan Larsen, adm. direktør i Gråkjær, til Børsen.

Omsætningen i Holstebro-selskabet har i 2015/16 passeret trekvart mia. kr., og bundlinjen er fordoblet til over 30 mio. kr. før skat.

Dansk Industri ser skeptisk på vækst i det private byggeri

Nordjysk entreprenør bygger kvarter i Fredericia

Seniorer med friværdi blæser på indgreb og betaler tårnhøje priser for den rigtige adresse i København og Aarhus

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier