EjendomsWatch

Entreprenør har fået fisk og boliger på radaren

Gråkjær fra Holstebro har stor succes med at gå ind i nye byggeaktiviteter i ind- og udland. Blandt de nye satsninger er boliger og fiskefarme.

Foto: Colourbox

Entreprenørvirksomheden Gråkjærs omsætning og bundlinje afhang tidligere udvikling og investeringslyst i byggeri inden for landbruget. De tider er slut, skriver Børsen.

Stifter John Gråkjærs selskab har taget fat på boligbyggerier som nyt forretningsområde. Finansieringen kan komme fra et andet nyt forretningsben - fiskefarme - med stort potentiale.

"Det nye ben i vores organisation, aquadivisionen, blev først etableret i 2015, men det er noget, vi tror rigtig meget på. Markedet er uendelig stort, så jeg vil tro, at det hurtigt kan blive til dobbelt så meget for os. Eller mere," siger Jan Larsen, adm. direktør i Gråkjær, til Børsen.

Omsætningen i Holstebro-selskabet har i 2015/16 passeret trekvart mia. kr., og bundlinjen er fordoblet til over 30 mio. kr. før skat.

Dansk Industri ser skeptisk på vækst i det private byggeri

Nordjysk entreprenør bygger kvarter i Fredericia

Seniorer med friværdi blæser på indgreb og betaler tårnhøje priser for den rigtige adresse i København og Aarhus

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier