EjendomsWatch

Boligselskab vil give sportstalenter tag over hovedet

Lokalplan for almene ungdomsboliger, der skal opføres i forbindelse med sportsarena i Næstved, er klar.

Foto: PR

Næstveds unge sports-og kulturtalenter får snart mulighed for at bo tæt ved Arena Næstved og det lokale gymnasium, skriver Sjællandske. Det almene boligselskab Bolig Næstved er klar til at opføre 30 ungdomsboliger på det grønne areal foran Næstved Hallernes tidligere hovedindgang.

"Placeringen er hensigtsmæssig. Jeg synes, det er en brandgod idé at bygge ungdomsboliger på det sted," siger Christen Mors, direktør hos Bolig Næstved, til Sjællandske.

De nye ungdomsboliger bygges på hjørnet af Rolighedsvej og Ved stadion med en samlet byggepris beregnet til 16 mio. kr. Det er planen at bygge i to etager på op til 10 meter. Hver bolig bliver på 18 kvm og forsynes med køkken, bad og hems.

Lokalplanen skal i høring frem til 25. oktober, hvorefter byrådet kan vedtage planen endeligt i slutningen af november. Det betyder, at byggeriet næppe kommer i gang før næste år. Det er usikkert om den oprindelige tidsplan holder. Det har hele tiden været meningen, at ungdomsboligerne skulle stå klar til studiestart i august 2017.

Banker taber 132 mio. kr. på Næstved-ejendomme

Almene boliger på vej i Slagelse

Investorgruppe med dybe lommer klar til flere opkøb

 

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier