EjendomsWatch

Nyt kollegiebyggeri på vej i Viborg

Alment boligselskab forventer, at nye studieboliger ved Camp Logos står klar til næste års skolestart. Byggeriet er en udvidelse af ejendomme på tidligere kasernegrund.

Det nye Camp Logos-byggeri kommer til at ligge op ad de nuværende kollegiebygninger på en grund, der i øjeblikket huser en multibane. Foto: PR

Det almene boligselskab Sct. Jørgen forventer, at 60 nye studieboliger ved kollegiet Camp Logos i det centrale Viborg står klar til skolestart i 2017, skriver Viborg Amts Folkeblad.

Camp Logos består i dag af fire bygninger, som til sammen udgør 235 ungdomsboliger. Med den nuværende efterspørgsel forventer boligselskabet at kunne fylde de ekstra boliger med det samme.

"Vi er i den situation, at vi er fuldt booket på de eksisterende boliger, vi har i dag, og der er en lang venteliste," siger Hans Erik Lund, direktør i Boligselskabet Sct. Jørgen, til Viborg Amts Folkeblad.

Viborg Kommune har ikke modtaget nogen indsigelser eller bemærkninger, oplyser kommunen. Det betyder, at opførelsen af bygningen kan begynde, når byggetilladelsen er givet. Hans Erik Lund regner med, at byggeriet kan starte inden årsskiftet.

Erhvervsmæglere skal sælge kommunale ejendomme

Ejendomsudvikler fordobler overskud

Forsiden lige nu

Projektudbyder runder 160 mio. kr. i handler med Jem & Fix-ejendomme

Gennem 13 selskaber har den aarhusianske projektudbyder Blue Capital solgt ejendomme til Jem & Fix-kæden for 160 mio. kr. Selskabet køber aldrig projekter for egen regning, og den adm. direktør siger i et interview til EjendomsWatch, at netop den forretningsmodel forklarer en stor del af selskabets fremgang.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Nedenfor bringes en oversigt over de vigtigste historier i den forløbne uge, hvor endnu en milliardhandel blev en realitet, da Dades solgte Codanhuset i København, finske Capman købte Grundtvigs Hus, TK-direktør Frede Clausens afgang fik en dato og hotelkæden Radisson i et interview med EjendomsWatch fortalte om sine danske ambitioner.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier