EjendomsWatch

Nyt kollegiebyggeri på vej i Viborg

Alment boligselskab forventer, at nye studieboliger ved Camp Logos står klar til næste års skolestart. Byggeriet er en udvidelse af ejendomme på tidligere kasernegrund.

Det nye Camp Logos-byggeri kommer til at ligge op ad de nuværende kollegiebygninger på en grund, der i øjeblikket huser en multibane. Foto: PR

Det almene boligselskab Sct. Jørgen forventer, at 60 nye studieboliger ved kollegiet Camp Logos i det centrale Viborg står klar til skolestart i 2017, skriver Viborg Amts Folkeblad.

Camp Logos består i dag af fire bygninger, som til sammen udgør 235 ungdomsboliger. Med den nuværende efterspørgsel forventer boligselskabet at kunne fylde de ekstra boliger med det samme.

"Vi er i den situation, at vi er fuldt booket på de eksisterende boliger, vi har i dag, og der er en lang venteliste," siger Hans Erik Lund, direktør i Boligselskabet Sct. Jørgen, til Viborg Amts Folkeblad.

Viborg Kommune har ikke modtaget nogen indsigelser eller bemærkninger, oplyser kommunen. Det betyder, at opførelsen af bygningen kan begynde, når byggetilladelsen er givet. Hans Erik Lund regner med, at byggeriet kan starte inden årsskiftet.

Erhvervsmæglere skal sælge kommunale ejendomme

Ejendomsudvikler fordobler overskud

Forsiden lige nu

ATP Ejendomme opruster til at håndtere rekordstor portefølje

Pensionsfonden har tilpasset sin danske ejendomsstrategi til markedet og kigger især på ét område på en ny måde til at udnytte sine kompetencer. Det fortæller ATP Ejendommes topchef og den nyansatte vicedirektør Martin Vang Hansen i et dobbeltinterview med EjendomsWatch. Fonden runder snart en milepæl.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

EjendomsWatch bringer her en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, der blandt andet bød på et milliardsalg af Freja Ejendommes portefølje af city-ejendomme.

Enegang eller ægteskab deler den almene boligsektor

Fra nytår overlader den københavnske boligforening 3B sin administration til KAB. Hos både AAB og Boligkontoret Danmark (BDK) er man dog spændt på, om det vil sænke omkostningerne at indgå i KAB-familien. Mens flere aktører i den almene boligsektor går efter størrelse, vælger BDK en helt anden vej, siger den adm. direktør til EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier