EjendomsWatch

Nyt kollegiebyggeri på vej i Viborg

Alment boligselskab forventer, at nye studieboliger ved Camp Logos står klar til næste års skolestart. Byggeriet er en udvidelse af ejendomme på tidligere kasernegrund.

Det nye Camp Logos-byggeri kommer til at ligge op ad de nuværende kollegiebygninger på en grund, der i øjeblikket huser en multibane. Foto: PR

Det almene boligselskab Sct. Jørgen forventer, at 60 nye studieboliger ved kollegiet Camp Logos i det centrale Viborg står klar til skolestart i 2017, skriver Viborg Amts Folkeblad.

Camp Logos består i dag af fire bygninger, som til sammen udgør 235 ungdomsboliger. Med den nuværende efterspørgsel forventer boligselskabet at kunne fylde de ekstra boliger med det samme.

"Vi er i den situation, at vi er fuldt booket på de eksisterende boliger, vi har i dag, og der er en lang venteliste," siger Hans Erik Lund, direktør i Boligselskabet Sct. Jørgen, til Viborg Amts Folkeblad.

Viborg Kommune har ikke modtaget nogen indsigelser eller bemærkninger, oplyser kommunen. Det betyder, at opførelsen af bygningen kan begynde, når byggetilladelsen er givet. Hans Erik Lund regner med, at byggeriet kan starte inden årsskiftet.

Erhvervsmæglere skal sælge kommunale ejendomme

Ejendomsudvikler fordobler overskud

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier