EjendomsWatch

Domea-selskab bygger boliger i Næstved

Den samlede anlægspris runder 50 mio. kr. Samtidig forsøges det at afsætte den sidste del af grunden til en privat investor, der vil bygge privatejede boliger.

Foto: Colourbox

Det Domea-tilkyttede Boligselskabet Trollebo vil opføre to boligblokke med i alt 32 familieboliger på hjørnet af Ejlersvej og Lupinvej i Næstved. De to punkthuse bliver i fire etager, skriver Sjællandske.

Der er mulighed for at bygge tre boliglokke, men boligselskabet Trollebo vil i første omgang opføre to punkthuse. Samtidig forsøges det at afsætte den sidste del af grunden til en privat investor, der vil bygge 16 privatejede boliger. Lykkes det ikke, vil Trollebo søge Næstved Kommune om tilskud til et tredje punkhus.

I første omgang har både ejendomsudvalget og økonomiudvalget sagt ja til at støtte Trollebo-byggeriet, der nu skal forbi byrådet. Den samlede anlægspris er 53,4 mio. kr., og kommunes tilskud til byggeriet udgør med 5,3 mio. kr. 10 pct.

Trollebo har allerede 600 boliger i Næstved Kommune fordelt på seks afdelinger. Direktør Henning Porsild oplyser, at der i øjeblikket er en venteliste på 250 boligsøgende.

Banker taber 132 mio. kr. på Næstved-ejendomme

Boligselskab giver sportstalenter tag over hovedet

Domea forventer turbo på byggeriet med ny planlov

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier