EjendomsWatch

Almene boligselskaber fusionerer

Stordriftsfordele får boligselskaber på Lolland-Falster til at slå sig sammen.

Foto: Vendersbo

Boligselskabet Domea Holeby fra Holeby på Lolland har fra juli slået sig sammen med det større Boligselskabet Vendersbo fra Nykøbing Falster, skriver Lolland-Falsters Folketidende. Det nye boligselskab vil hedde Boligselskabet Vendersbo Lolland-Falster.

Boligselskabet Domea Holeby har har længe været præget af fraflytning, og mange lejligheder har stået tomme længe. De omkostninger er blevet pålagt de eksisterende lejere.

"Med sammenlægningen sikrer vi, at der ikke skal optages banklån, hvis der pludseligt kommer store ting, der skal laves. Fusionen betyder, at dispositionsfonden bliver meget større. Dermed er der plads til flere og større uforudsete udgifter, siger Finn Magne Pedersen, afgående bestyrelsesformand for Domea Holeby, til Lolland-Falsters Folketidende.

Domea Holebys 142 lejemålsenheder vil indgå i det nye selskabs 1584 lejemålsenheder, der dermed bliver et af de største selskaber på Lolland-Falster.

Boligtårne i Horsens får Domea som investor

Domea forventer turbo på byggeriet med ny planlov

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier