EjendomsWatch

Almene boligselskaber fusionerer

Stordriftsfordele får boligselskaber på Lolland-Falster til at slå sig sammen.

Foto: Vendersbo

Boligselskabet Domea Holeby fra Holeby på Lolland har fra juli slået sig sammen med det større Boligselskabet Vendersbo fra Nykøbing Falster, skriver Lolland-Falsters Folketidende. Det nye boligselskab vil hedde Boligselskabet Vendersbo Lolland-Falster.

Boligselskabet Domea Holeby har har længe været præget af fraflytning, og mange lejligheder har stået tomme længe. De omkostninger er blevet pålagt de eksisterende lejere.

"Med sammenlægningen sikrer vi, at der ikke skal optages banklån, hvis der pludseligt kommer store ting, der skal laves. Fusionen betyder, at dispositionsfonden bliver meget større. Dermed er der plads til flere og større uforudsete udgifter, siger Finn Magne Pedersen, afgående bestyrelsesformand for Domea Holeby, til Lolland-Falsters Folketidende.

Domea Holebys 142 lejemålsenheder vil indgå i det nye selskabs 1584 lejemålsenheder, der dermed bliver et af de største selskaber på Lolland-Falster.

Boligtårne i Horsens får Domea som investor

Domea forventer turbo på byggeriet med ny planlov

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Konkurser kan afværges gennem bedre data

Rekordmange bygge- og anlægsvirksomheder går lige nu konkurs på grund af voldsomme prisstigninger og udskudte opgaver. Særligt udsatte er virksomheder, der ikke sammenkører deres data og dermed ikke kan handle proaktivt, lyder det fra softwarefirma i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier