EjendomsWatch

Boligtårne i Horsens får Domea som investor

Ejendomme på fire og fem etager er på vej og vil inkludere almene boliger. Nyt højhus-projekt har sat en kædereaktion i gang i den østjyske fjordby.

Foto: PR-illustration

Horsens Kommune har givet endeligt grønt lys for, at Dansk Boligbyg sammen med det almene boligselskab Domea kan bygge 170 boliger på Bjerrevej i byen. Projektet skal gå i gang kort efter nytår, skriver Horsens Folkeblad.

Den første etape bliver fire tårne i fire etager, hvor de almene boliger bliver placeret i de to nederste etager. Øverst skal der være private lejligheder med Dansk Boligbyg som udlejer.

Derefter følger anden etape, som bliver fem-etagers lejlighedstårne. Også her bliver de to nederste etager almene boliger, som Domea skal stå for.

"Derudover kan der så bygges 37 to-plans rækkeboliger. Tiden må vise, hvornår vi kan komme i gang med det, og om det bliver private eller almene boliger," siger Anton Nørgaard, afdelingsleder i Dansk Boligbyg, til Horsens Folkeblad.

Byggegrunden bliver ledig, fordi forsyningsselskabet Nrgi flytter fra adressen og ind i et større nybyggeri, som Dansk Boligbyg også står for, på Blumersgade i Horsens.

Ni etager erhverv og bolig er på vej i Horsens

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier