EjendomsWatch

Boligtårne i Horsens får Domea som investor

Ejendomme på fire og fem etager er på vej og vil inkludere almene boliger. Nyt højhus-projekt har sat en kædereaktion i gang i den østjyske fjordby.

Foto: PR-illustration

Horsens Kommune har givet endeligt grønt lys for, at Dansk Boligbyg sammen med det almene boligselskab Domea kan bygge 170 boliger på Bjerrevej i byen. Projektet skal gå i gang kort efter nytår, skriver Horsens Folkeblad.

Den første etape bliver fire tårne i fire etager, hvor de almene boliger bliver placeret i de to nederste etager. Øverst skal der være private lejligheder med Dansk Boligbyg som udlejer.

Derefter følger anden etape, som bliver fem-etagers lejlighedstårne. Også her bliver de to nederste etager almene boliger, som Domea skal stå for.

"Derudover kan der så bygges 37 to-plans rækkeboliger. Tiden må vise, hvornår vi kan komme i gang med det, og om det bliver private eller almene boliger," siger Anton Nørgaard, afdelingsleder i Dansk Boligbyg, til Horsens Folkeblad.

Byggegrunden bliver ledig, fordi forsyningsselskabet Nrgi flytter fra adressen og ind i et større nybyggeri, som Dansk Boligbyg også står for, på Blumersgade i Horsens.

Ni etager erhverv og bolig er på vej i Horsens

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier