EjendomsWatch

Boligtårne i Horsens får Domea som investor

Ejendomme på fire og fem etager er på vej og vil inkludere almene boliger. Nyt højhus-projekt har sat en kædereaktion i gang i den østjyske fjordby.

Foto: PR-illustration

Horsens Kommune har givet endeligt grønt lys for, at Dansk Boligbyg sammen med det almene boligselskab Domea kan bygge 170 boliger på Bjerrevej i byen. Projektet skal gå i gang kort efter nytår, skriver Horsens Folkeblad.

Den første etape bliver fire tårne i fire etager, hvor de almene boliger bliver placeret i de to nederste etager. Øverst skal der være private lejligheder med Dansk Boligbyg som udlejer.

Derefter følger anden etape, som bliver fem-etagers lejlighedstårne. Også her bliver de to nederste etager almene boliger, som Domea skal stå for.

"Derudover kan der så bygges 37 to-plans rækkeboliger. Tiden må vise, hvornår vi kan komme i gang med det, og om det bliver private eller almene boliger," siger Anton Nørgaard, afdelingsleder i Dansk Boligbyg, til Horsens Folkeblad.

Byggegrunden bliver ledig, fordi forsyningsselskabet Nrgi flytter fra adressen og ind i et større nybyggeri, som Dansk Boligbyg også står for, på Blumersgade i Horsens.

Ni etager erhverv og bolig er på vej i Horsens

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier