Boligtårne i Horsens får Domea som investor

Ejendomme på fire og fem etager er på vej og vil inkludere almene boliger. Nyt højhus-projekt har sat en kædereaktion i gang i den østjyske fjordby.
Foto: PR-illustration
Foto: PR-illustration

Horsens Kommune har givet endeligt grønt lys for, at Dansk Boligbyg sammen med det almene boligselskab Domea kan bygge 170 boliger på Bjerrevej i byen. Projektet skal gå i gang kort efter nytår, skriver Horsens Folkeblad.

Den første etape bliver fire tårne i fire etager, hvor de almene boliger bliver placeret i de to nederste etager. Øverst skal der være private lejligheder med Dansk Boligbyg som udlejer.

Derefter følger anden etape, som bliver fem-etagers lejlighedstårne. Også her bliver de to nederste etager almene boliger, som Domea skal stå for.

"Derudover kan der så bygges 37 to-plans rækkeboliger. Tiden må vise, hvornår vi kan komme i gang med det, og om det bliver private eller almene boliger," siger Anton Nørgaard, afdelingsleder i Dansk Boligbyg, til Horsens Folkeblad.

Byggegrunden bliver ledig, fordi forsyningsselskabet Nrgi flytter fra adressen og ind i et større nybyggeri, som Dansk Boligbyg også står for, på Blumersgade i Horsens.

Ni etager erhverv og bolig er på vej i Horsens

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også