EjendomsWatch

Studieboliger i nyt Odense-vartegn bliver revet væk

Omdannelsen af Odenses bymidte begynder drypvist at vise sig. Byggeriet af boligerne er med til at løfte økonomien i nyt kultur- og konferencecenter.

Odense satser 34 mia. kr. på at genrejse byen efter mange fyringer og mange besparelser. Her Thomas B. Thriges Gade, der siden 1970 har delt byen i to dele. Nu er vejen lukket og et nyt kvarter bygges. | Foto: Finn Frandsen/Polfoto

Boligforeningen Kristiansdal har på kort tid udlejet 42 studieboliger, som en del af det nye kultur- og konferencecenter Odeon i hjertet af Odense. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Når de tages i brug fra midten af august, markerer det samtidig, at byomdannelsen omkring den tidligere pulsåre i landets tredjestørste by, Thomas B. Thriges Gade, er ved at blive taget i brug. Ifølge direktør for Boligforeningen Kristiansdal, Erik Thomsen, afleveres lejlighederne den 15. august.

"De lejes ud fra 1. september, men vi regner med, at beboerne løbende kan flytte ind i perioden op mod 1. september. Depotrummene er dog først helt færdige 1. september, så de første indflyttere får de første to uger gratis," fortæller han til Fyens Stiftstidende.

Byggeriet af boligerne er med til at løfte økonomien i byggeriet sammen med den dagligvarebutik, der skal ligge i stueetagen på hjørnet af Hans Mules Gade og Thomas B. Thriges Gade. Det er Kiwi, som placerer sit tredje supermarked i Odense her. Andre lejere i Odeon er Det Fynske Musikkonservatorium og Odense Teater, der både får en scene og teaterskole i Odeon.

AP Pension investerer i konference- og kulturhus i Odense

Lokal erhvervsmand bag nyt hotel i Odense

Milliardinvesteringer skal gøre Odense attraktiv for investorer

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier