EjendomsWatch

Milliardinvesteringer skal gøre Odense attraktiv for investorer

Odense Kommune er rejst til verdens største ejendomsmesse i Cannes for at tiltrække endnu flere udenlandske investorer. Her kan byens borgmester præsentere en by, der i disse år boomer af byggeaktivitet.

Foto: Ole Frederiksen/Polfoto

For knap et år siden købte det verdensomspændende investeringsselskab Standard Life Fisketorvet 2-10 i det centrale Odense for et sted mellem 110 og 160 mio. kr. Det var første gang, at en international storinvestor satte sine penge i eventyrdigteren H.C. Andersens fødeby.

Når en delegation fra Odense Kommune med borgmester Anker Boye (S) i spidsen er rejst til Cannes for at deltage i Mipim, verdens største ejendomsmesse, er målet at tiltrække endnu flere investorer fra det store udland.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fratrådt direktør modtager penge fra ombrust ejendomsfond resten af sit liv

FINGRENE I FONDSMIDLER: Advokat er sikret livsvarige udbetalinger på over 200.000 kr. årligt fra Drost Fonden, hvor han er tidligere direktør og formand. ”Et latterligt lille beløb i forhold til mit arbejde,” siger han. Erhvervsstyrelsen har bedt om en redegørelse fra fonden, der over for EjendomsWatch kalder det en ”almindelig” pensionsaftale.

Proptech oplever butikker tøve over for nye digitale løsninger

Detailbranchen bør få øjnene op for nye tech-løsninger, der kan højne serviceniveauet og øge salget i de fysiske butikker. Sådan lyder det fra Mette Hjerrild Holm, der står i spidsen for et projekt i Lyngby, der de seneste par år har forsøgt at knytte bånd mellem traditionsbundne detailbutikker og unge tech-startups.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier