EjendomsWatch

Lokal erhvervsmand bag nyt hotel i Odense

Et nyt firestjernet hotel åbner efter planen i Odense om to år. Det er en kendt lokal erhvervsmand, der står bag.

Niels Thorborg

Efter at have ligget på tegnebrættet siden 2013 er byggeriet af Hotel Odeon i centrum af Odense nu klar til at gå i gang.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Planerne og navnet på det nye hotel blev annonceret på er pressemøde tirsdag eftermiddag. Her kom det frem, at hotellet, der får en placering i den nye bydel på Thomas B. Thriges Gade, bliver på cirka 9000 kvm og får 234 værelser.

Det er Odense Sport & Event, der er en del af 3C-koncernen med den lokale erhvervsmand Niels Thorborg i spidsen, der står bag det nye hotel. Odense Sport & Event skal også stå for driften af hotellet. Det Herning-baserede entreprenørfirma KPC skal stå for selve byggeriet.

"Jeg ved, at Odense nogle gange er blevet valgt fra som konferenceby, fordi der ikke er hotelværelser nok. Fremover bliver det mere oplagt at vælge Odense," siger Niels Thorborg til Fyens Stiftstidende.

Han oplyser samtidig, at det bliver et firestjernet hotel i moderne skandinavisk design.

Byggeriet går efter planen i gang i efteråret 2016, og hvis alt går vel åbner hotellet i foråret 2018.

Frasalg sikrer solid gevinst for butikskæde-milliardær

Investor står fast på Odense-projekt trods usikkerhed om letbane

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier