EjendomsWatch

Ungdomsboliger er på vej til Odenses havnekvarter

Første etape af de almene boliger er klar til indflytning i september næste år. Naboer er ikke udelt begejstret ved byggeriet, der når op i otte etagers højde.

Foto: C.F. Møller

Byggeriet af 178 nye ungdomsboliger på Odense Havn er godt i gang, og den første blok er allerede oppe i seks etager, skriver Fyens Stiftstidende. Ungdomsboligerne fordeles på tre bygninger i op til otte etager - med faldende højde ned mod det nye havnebad.

Der har lydt protester fra nogle af naboerne i Promenadebyen, som frygter for skyggevirkninger. Dem forsøger bygherren og Odense Kommune at minimere ved den måde, bygningerne er placeret på grunden.

Boligerne bliver mellem 38 og 50 kvadratmeter store - med eget tekøkken, toilet og bad. De første lejligheder skal være færdige til studiestart 2017, og den sidste del af byggeriet lige efter årsskiftet 2017/18.

Boligselskabet Civica, der er en sammenslutning af OAB og Højstrup Bolig, er bygherre. Det Herning-baserede firma KPC, bygger, mens C.F. Møllers tegnestue har tegnet det 8000 kvm store byggeri. KPC har i øjeblikket gang i mange andre opgaver i Odense, for eksempel kultur- og konferencecentret Odeon og et kommende storhotel ved den lukkede Thrige-gade.

AP Pension investerer i konference- og kulturhus i Odense

Lokal erhvervsmand bag nyt hotel i Odense

Milliardinvesteringer skal gøre Odense attraktiv for investorer

Mere fra EjendomsWatch

International investor skyder kvart milliard i København

En tre år gammel bolig- og erhvervsejendom på Frederiksberg skifter hænder, efter at en fond under LaSalle Investment Management har udset sig aktivet som sin første investering i den danske hovedstad. ”En vigtig milepæl i fondens strategi,” lyder det fra køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier