EjendomsWatch

Ungdomsboliger er på vej til Odenses havnekvarter

Første etape af de almene boliger er klar til indflytning i september næste år. Naboer er ikke udelt begejstret ved byggeriet, der når op i otte etagers højde.

Foto: C.F. Møller

Byggeriet af 178 nye ungdomsboliger på Odense Havn er godt i gang, og den første blok er allerede oppe i seks etager, skriver Fyens Stiftstidende. Ungdomsboligerne fordeles på tre bygninger i op til otte etager - med faldende højde ned mod det nye havnebad.

Der har lydt protester fra nogle af naboerne i Promenadebyen, som frygter for skyggevirkninger. Dem forsøger bygherren og Odense Kommune at minimere ved den måde, bygningerne er placeret på grunden.

Boligerne bliver mellem 38 og 50 kvadratmeter store - med eget tekøkken, toilet og bad. De første lejligheder skal være færdige til studiestart 2017, og den sidste del af byggeriet lige efter årsskiftet 2017/18.

Boligselskabet Civica, der er en sammenslutning af OAB og Højstrup Bolig, er bygherre. Det Herning-baserede firma KPC, bygger, mens C.F. Møllers tegnestue har tegnet det 8000 kvm store byggeri. KPC har i øjeblikket gang i mange andre opgaver i Odense, for eksempel kultur- og konferencecentret Odeon og et kommende storhotel ved den lukkede Thrige-gade.

AP Pension investerer i konference- og kulturhus i Odense

Lokal erhvervsmand bag nyt hotel i Odense

Milliardinvesteringer skal gøre Odense attraktiv for investorer

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier