Projektejendom i det centrale Odense er klar til boliger eller hotel

Odense Kommune har sendt ejendom, der har huset uddannelsesinstitutioner, i udbud. Lokalplan giver vide rammer for at udvikle den.

Odense Kommune har sat ejendommen Munke Mose Allé 7 i det centrale Odense til salg. Den 120 år gamle rødstensbygning er af Odense Byråd blevet godkendt til enten erhverv, hotel eller boliger nær ved Munke Mose og Odense Å, skriver Fyens Stiftstidende.

Ifølge lokanplanen er der lagt op til, at lejlighederne kan blive mellem 115 og 180 kvm. Lokalplanen giver desuden mulighed for etablering af taghaver, tagterrasser og altaner mod gårdsiden. Morten Rasmussen fra Nybolig Erhverv Odense oplyser til avisen, at en håndfuld firmaer viser interesse for at udvikle ejendommen.

"Der er både tale om lokale og folk udefra. Det er en så stor sag, at det i hvert fald vil tage en del måneder at få det hele regnet igennem," siger Morten Rasmussen til Fyens Stiftstidende.

I de senere år har de 8.472 etagemeter været brugt af Syddansk Erhvervsskole og Erhvervsakademiet Lillebælt samt Fyns HF-kursus. Uddannelsesinstitutioner er i øjeblikket ved at rømme ejendommen.

AP Ejendomme køber byggegrunde for 115 millioner i Odense

Odense mangler familieboliger

Barfoed bygger for halv milliard i Odense

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også