EjendomsWatch

Projektejendom i det centrale Odense er klar til boliger eller hotel

Odense Kommune har sendt ejendom, der har huset uddannelsesinstitutioner, i udbud. Lokalplan giver vide rammer for at udvikle den.

Odense Kommune har sat ejendommen Munke Mose Allé 7 i det centrale Odense til salg. Den 120 år gamle rødstensbygning er af Odense Byråd blevet godkendt til enten erhverv, hotel eller boliger nær ved Munke Mose og Odense Å, skriver Fyens Stiftstidende.

Ifølge lokanplanen er der lagt op til, at lejlighederne kan blive mellem 115 og 180 kvm. Lokalplanen giver desuden mulighed for etablering af taghaver, tagterrasser og altaner mod gårdsiden. Morten Rasmussen fra Nybolig Erhverv Odense oplyser til avisen, at en håndfuld firmaer viser interesse for at udvikle ejendommen.

"Der er både tale om lokale og folk udefra. Det er en så stor sag, at det i hvert fald vil tage en del måneder at få det hele regnet igennem," siger Morten Rasmussen til Fyens Stiftstidende.

I de senere år har de 8.472 etagemeter været brugt af Syddansk Erhvervsskole og Erhvervsakademiet Lillebælt samt Fyns HF-kursus. Uddannelsesinstitutioner er i øjeblikket ved at rømme ejendommen.

AP Ejendomme køber byggegrunde for 115 millioner i Odense

Odense mangler familieboliger

Barfoed bygger for halv milliard i Odense

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier