EjendomsWatch

Rift om nye ejerlejligheder i Odense-projekt

Efterspørgslen tager de lokale kvadratmeterpriser til et nyt niveau. Samtidig har byens byggeboom givet projektet problemer.

Foto: PR-illustration

11 nye ejerlejligheder står fra den 1. oktober klar til indflytning på Faaborgvej i den sydlige del af Odense, hvor et tidligere lægehus er ved at blive omdannet til eksklusive lejligheder. Heraf er det otte allerede solgt, mens en er betinget solgt, skriver Fyens Stiftstidende.

Flere af lejlighederne er i to eller tre etager i størrelsen 80 til 122 kvm. De er blevet udbudt fra 1,795 mio. til 2,595 mio. kr. Kvadratmeterprisen i gennemsnit for de 11 lejligheder ligger på 22.000 kr., og det er en stigning i priserne i området, hvor ejerlejligheders kvadratmeterpris ligger på 18-20.000 kr.

Heibæk Entreprise & Ejendomme fra Brædstrup nordvest for Horsens har totalentreprise på projektet. Overdragelsen af lejlighederne er blevet udskudt en måned, fordi Odense oplever et ekstra stort pres i byggebranchen for tiden, lyder det fra udviklingsselskabet Innovater, der står bag projektet.

"Der er mere pres på firmaerne og på byggematerialer i Odense, fordi der bygges så meget nyt. Det giver nogle meget store leverancetider på byggematerialer i øjeblikket," siger Morten Lykke, adm. direktør hos Innovater, til Fyens Stiftstidende.

Projektejendom i det centrale Odense er klar til boliger eller hotel

AP Ejendomme køber byggegrunde for 115 millioner i Odense

Barfoed bygger for halv milliard i Odense

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier