EjendomsWatch

Rift om nye ejerlejligheder i Odense-projekt

Efterspørgslen tager de lokale kvadratmeterpriser til et nyt niveau. Samtidig har byens byggeboom givet projektet problemer.

Foto: PR-illustration

11 nye ejerlejligheder står fra den 1. oktober klar til indflytning på Faaborgvej i den sydlige del af Odense, hvor et tidligere lægehus er ved at blive omdannet til eksklusive lejligheder. Heraf er det otte allerede solgt, mens en er betinget solgt, skriver Fyens Stiftstidende.

Flere af lejlighederne er i to eller tre etager i størrelsen 80 til 122 kvm. De er blevet udbudt fra 1,795 mio. til 2,595 mio. kr. Kvadratmeterprisen i gennemsnit for de 11 lejligheder ligger på 22.000 kr., og det er en stigning i priserne i området, hvor ejerlejligheders kvadratmeterpris ligger på 18-20.000 kr.

Heibæk Entreprise & Ejendomme fra Brædstrup nordvest for Horsens har totalentreprise på projektet. Overdragelsen af lejlighederne er blevet udskudt en måned, fordi Odense oplever et ekstra stort pres i byggebranchen for tiden, lyder det fra udviklingsselskabet Innovater, der står bag projektet.

"Der er mere pres på firmaerne og på byggematerialer i Odense, fordi der bygges så meget nyt. Det giver nogle meget store leverancetider på byggematerialer i øjeblikket," siger Morten Lykke, adm. direktør hos Innovater, til Fyens Stiftstidende.

Projektejendom i det centrale Odense er klar til boliger eller hotel

AP Ejendomme køber byggegrunde for 115 millioner i Odense

Barfoed bygger for halv milliard i Odense

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier