EjendomsWatch

Fynsk almenkæmpe spreder sig til nye markeder

Den almene boligorganisation Civica bygger boliger i hidtil urørt marked.

Foto: Colourbox

Fem totalentreprenører er på vej til at byde på den almene boligorganisation Civicas nye bebyggelse på Lensvej i stationsbyen Årslev mellem Odense og Ringe. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Civica forventer at kunne opføre omkring 40 nye almene boliger på grunden med indflytning i 2018. Målgruppen er fortrinsvis familier, og byggeriet bliver boligorganisationens første i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Senest 7. september forventer Civica at modtage idéoplæg fra BM Byggeindustri, Scandibyg, NCC Danmark, Jorton og Hans Jørgensen & Søn.

Fynske Civica er en af landets større almene boligorganisationer med omkring 11.000 almene boliger i Odense, Aarup, Glamsbjerg, Søndersø, Middelfart og Nyborg - og snart også i Årslev.

Odense mangler familieboliger

Digitale løsninger skal sikre billigere drift af 350.000 almene boliger

Billigere husleje i vente efter politisk aftale om almene boliger

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier