EjendomsWatch

Barfoed bygger for halv milliard i Odense

Barfoed Group vil gerne udvide boligområde og opføre boligejendomme, der skal stå klar i 2018. Lokalplan udgør dog en hurdle.

Medejer af Barfoed Group Frederik Barfoed (forrest) og direktør i Barfoed Group Jørn Beier (bagerst) | Foto: Ritzau Scanpix/Carsten Andreasen

Strømmen af nye boliger i Odense fortsætter ivrigt i de kommende år, skriver Fyens Stiftstidende. Barfoed Group vil over de kommende år gerne bygge omkring 500 nye lejeboliger i nærheden af universitetet og det nye sygehus.

"Der bliver familieboliger til de mange medarbejdere, der flytter til området sammen med sygehuset. Desuden skal der måske flere ungdomsboliger til det stigende antal studerende, lejligheder til enlige samt boliger målrettet ældre, der gerne vil bo lidt mere tilgængeligt end inde i midten af byen," siger Jørn Beier, direktør i Barfoed Group, til Fyens Stiftstidende.

De mange nye boliger kommer til at koste Odensevirksomheden en investering på 500-600 mio. kr. Ejendommene bliver en udvidelse af Munkebjerg, Park, hvor Barfoed Group allerede ejer fem boligblokke med lejligheder målrettet studerende.

Barfoed Group vil gerne bygge i fire etagers højde på hele arealet. Ifølge den eksisterende lokalplan kan man på noget af området kun gå op i to etager. En ny lokalplan er formentlig tidligst endelig vedtaget i midten af 2017, og først da vil firmaet mere præcist beslutte, hvordan første etape skal bygges.

Barfoed Group har lagt de røde tal bag sig

Odense mangler familieboliger

Advokater frasælger deres ejendomsadministration

Odenses borgmester: "Vi har drysset guld ud på gaden"

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier