EjendomsWatch

Byggeboom i Sydbyen i Silkeborg

Almennyttige boliger, ejerboliger, parkeringskælder og dagligvarebutik er på vej i området.

Foto: Tobias Nørgaard Pedersen/Polfoto/arkiv

Den samlede udviklingsplan er klar for Sydbyen ved Valdemarsgade, Lyngbygade og Jernbanevej i Silkeborg. Almennyttige boliger, ejerboliger, parkeringskælder og dagligvarebutik er på vej i området, skriver Midtjyllands Avis.

Udover de almennyttige boliger, som AAB Silkeborg står for, skal der opføres 40 ejerlejligheder og 16 rækkehuse. Bag den del står en investorgruppe samlet af byggefirmaet JFP, og projektchef og medindehaver Søren Trærup forventer, at ejerboligerne vil stå klar til indflytning omkring årsskiftet mellem 2017 og 2018.

"Vi er meget tilfredse med, at det er lykkedes at lave én samlet plan for hele området," siger Søren Trærup til Midtjyllands Avis.

JFP har indgået købsaftale gældende for hele området, mens Rema 1000 kommer til at bygge på den såkaldte Solar-grund, hvor kommunens hjælpemiddeldepot er i dag. Udover nye boliger og ny Rema 1000 omfatter projektet byggeriet af en 1500 kvm stor parkeringskælder til områdets kommende beboere samt anlæggelse af rundkørsel i krydset Lyngbygade/ Valdemarsgade/Lyngsøvej.

Vindmølle-milliardær øger sin ejendomsformue

Ejendomssalg redder skidt år for fodboldklub

Dades poster tocifret millionbeløb i at renovere butikscenter

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier