EjendomsWatch

Dades poster tocifret millionbeløb i renovering af butikscenter

Renoveringen sker forud for skærpet konkurrence fra nyt butikscenter i Holstebro. Det medfører fokus på et nyt kundesegment.  

Foto: PR-illustration

I Holstebro har Nørreport Centrets ejer, Dades, besluttet at investere et tocifret millionbeløb i en gennemgribende renovering af butikcentret. Håndværkerne tager ifølge Dagbladet Holstebro fat ved indgangen af 2017 og er ude igen tids nok til at overhale byens andet store center-projekt på Enghaven, som skal stå færdig i efteråret 2018.

"Vi gennemgår løbende vores centre, så ombygningen var kommet på et tidspunkt, men jo, vi har rykket det frem grundet den ændrede konkurrencesituation i byen," siger Kim Huus, centermanager hos Dades' datterselskab Datea, der administrerer ejendommen, til avisen.

Nørreport Centret ønsker at positionere sig i forhold til det nye center i Enghaven, der fokuserer på børnefamilier. Kundesegmentet vil fremover være de 45- til 67-årige, der ifølge Kim Huus er et voksende og købestærkt segment.

Det nye fokus vil betyde en ændring af butikssammensætningen og dermed lejere, der grundet ombygningen vil nå op på 30 i stedet for de nuværende 24. Centret, der årligt har 2,4 mio. besøgende kunder, blev opført i 1978 og siden er udvidet i to omgange.

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier