EjendomsWatch

Vindmølle-milliardær øger sin ejendomsformue

Grundlæggeren af det nuværende Siemens Energy Power deltager i ejendomshandel i Randers til 80 mio. kr. Han er også aktiv i Herning, Viborg og Aarhus.

Foto: PR

En central figur bag Danmarks renommé som vindmøllenation er aktiv ejendomsinvestor for betydelige beløb rundt i Danmark.

70-årige Peter Stubkjær Sørensen - der blev milliardær ved i 2004 at sælge den dengang 900 mand store vindmøllevirksomhed Bonus Energy i Brande til tyske Siemens - har ladet pengene arbejde i en bred vifte af investeringer, hvoraf ejendomme også udgør en del af aktiviteten i hans selskab, Stubkjær Holding.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier