EjendomsWatch

Fortsat kølig luft mellem ejere af MT Højgaard

De to fonde, der kontrollerer entreprenørkoncernen, ser foreløbig ingen grund til at mødes igen om en ny ejeraftale, der kan bane vej for en børsnotering, efter at forhandlingerne brød sammen sidste år.

Foto: PR

Der sker ingen fremskridt i bestræbelserne på at muliggøre en særskilt børsnotering af entreprenørkoncernen MT Højgaard.

De kontrollerende ejere, Knud Højgaards Fond samt Ejnar og Meta Thorsens Fond, er nemlig ikke kommet nærmere hinanden, efter at forhandlinger mellem de to om en ny ejeraftale brød samme sidste år, skriver Børsen.

"Forhandlingerne er parkeret, indtil ejerkredsen finder det hensigtsmæsigt at tage det op igen," siger Merete Thorsen, bestyrelsesformand i Ejnar og Meta Thorsens Fond, til Børsen.

Samme toner lyder fra den tidligere Coloplast-topchef Sten Scheibye, der er formand i Knud Højgaards Fond.

Han siger til avisen, at begge parter godt ved, hvem der har nøglen til en løsning, men at der skal gå noget tid, før man er parat til at prøve igen.

Sidste år skrev Insidebusiness, at der var stor frustration over de kuldsejlede forhandlinger hos den øvrige ejerkreds, der tæller Danske Capital, Nordea Asset Management, Maj Invest og Chr. Augustinus Fabrikker.

Medie: Aktionærer klar til oprør i MT Højgaard

MT Højgaard: Børsnotering inden 2019 er usandsynlig

MT Højgaard-formand: Havde gerne set fusionen gennemført

Fusion af Højgaard Holding og Monberg & Thorsen opgivet 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier