EjendomsWatch

Fortsat kølig luft mellem ejere af MT Højgaard

De to fonde, der kontrollerer entreprenørkoncernen, ser foreløbig ingen grund til at mødes igen om en ny ejeraftale, der kan bane vej for en børsnotering, efter at forhandlingerne brød sammen sidste år.

Foto: PR

Der sker ingen fremskridt i bestræbelserne på at muliggøre en særskilt børsnotering af entreprenørkoncernen MT Højgaard.

De kontrollerende ejere, Knud Højgaards Fond samt Ejnar og Meta Thorsens Fond, er nemlig ikke kommet nærmere hinanden, efter at forhandlinger mellem de to om en ny ejeraftale brød samme sidste år, skriver Børsen.

"Forhandlingerne er parkeret, indtil ejerkredsen finder det hensigtsmæsigt at tage det op igen," siger Merete Thorsen, bestyrelsesformand i Ejnar og Meta Thorsens Fond, til Børsen.

Samme toner lyder fra den tidligere Coloplast-topchef Sten Scheibye, der er formand i Knud Højgaards Fond.

Han siger til avisen, at begge parter godt ved, hvem der har nøglen til en løsning, men at der skal gå noget tid, før man er parat til at prøve igen.

Sidste år skrev Insidebusiness, at der var stor frustration over de kuldsejlede forhandlinger hos den øvrige ejerkreds, der tæller Danske Capital, Nordea Asset Management, Maj Invest og Chr. Augustinus Fabrikker.

Medie: Aktionærer klar til oprør i MT Højgaard

MT Højgaard: Børsnotering inden 2019 er usandsynlig

MT Højgaard-formand: Havde gerne set fusionen gennemført

Fusion af Højgaard Holding og Monberg & Thorsen opgivet 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier