EjendomsWatch

Fusion af Højgaard Holding og Monberg & Thorsen opgivet

Arbejdet med at forene de to børsnoterede entreprenørgiganter er faldet til jorden. Ejerne bag selskaberne kan ikke nå til enighed.

Foto: MT Højgaard

Der bliver ikke noget af en sammenlægning mellem Højgaard Holding og Monberg & Thorsen. Den er nu blevet opgivet, oplyser selskaberne.

"Knud Højgaards Fond og Ejnar og Meta Thorsens Fond meddelte 25. februar, at fondene ville sondere mulighederne for en fusion mellem Højgaard Holding og Monberg & Thorsen. Disse overvejelser er nu tilendebragt," oplyser selskaberne.

"Fondene kan ikke for nærværende nå til enighed om grundlaget for sådan en fusion," oplyses det.

Begrundelserne for den droppede fusion går blandt andet på, at man ikke kunne blive enige om minoritetsrettighederne vedrørende en stor koncerns aktiviteter og sammensætning, som kunne afløse den nuværende aktionæroverenskomst fra 2001.

Højgaard: Moderfond øger aktiebeholdningen

Monberg & Thorsen får ny direktør

MT Højgaards bundlinje ramt af udskudte projekter

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier