EjendomsWatch

Fusion af Højgaard Holding og Monberg & Thorsen opgivet

Arbejdet med at forene de to børsnoterede entreprenørgiganter er faldet til jorden. Ejerne bag selskaberne kan ikke nå til enighed.

Foto: MT Højgaard

Der bliver ikke noget af en sammenlægning mellem Højgaard Holding og Monberg & Thorsen. Den er nu blevet opgivet, oplyser selskaberne.

"Knud Højgaards Fond og Ejnar og Meta Thorsens Fond meddelte 25. februar, at fondene ville sondere mulighederne for en fusion mellem Højgaard Holding og Monberg & Thorsen. Disse overvejelser er nu tilendebragt," oplyser selskaberne.

"Fondene kan ikke for nærværende nå til enighed om grundlaget for sådan en fusion," oplyses det.

Begrundelserne for den droppede fusion går blandt andet på, at man ikke kunne blive enige om minoritetsrettighederne vedrørende en stor koncerns aktiviteter og sammensætning, som kunne afløse den nuværende aktionæroverenskomst fra 2001.

Højgaard: Moderfond øger aktiebeholdningen

Monberg & Thorsen får ny direktør

MT Højgaards bundlinje ramt af udskudte projekter

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier