EjendomsWatch

MT Højgaard: Børsnotering inden 2019 er usandsynlig

Investorerne i holdingselskaberne bag MT Højgaard må kigge langt efter en samlet børsnotering af MT Højgaard. Det sker i hvert fald sandsynligvis ikke i løbet af de næste to år.

Søren Bjerre-Nielsen, bestyrelsesformand i MT Højgaard og i Højgaard Holding A/S. | Foto: Ritzau Scanpix/Kristian Linnemann

Et opgør med MT Højgaards snørklede ejerstruktur ligger flere år ud i fremtiden. Ifølge det seneste årsregnskab fra MT Højgaard er det ikke sandsynligt, at der kommer en selvstændig børsnotering af entreprenørkoncernen de næste to år.

I august opgav de to magtfulde fonde, der ejer store bidder af MT Højgaard gennem to børsnoterede holdingselskaber, til investorernes store skuffelse at nå til enighed om en fusion af holdingselskaberne - en fusion, der ville betyde, at MT Højgaard ville komme på børsen som en enhed. Som tingene ser ud nu, er der ifølge MT Højgaard ingen udsigt til, at fondene når til enighed på kort sigt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier