EjendomsWatch

MT Højgaard: Børsnotering inden 2019 er usandsynlig

Investorerne i holdingselskaberne bag MT Højgaard må kigge langt efter en samlet børsnotering af MT Højgaard. Det sker i hvert fald sandsynligvis ikke i løbet af de næste to år.

Søren Bjerre-Nielsen, bestyrelsesformand i MT Højgaard og i Højgaard Holding A/S. | Foto: Ritzau Scanpix/Kristian Linnemann

Et opgør med MT Højgaards snørklede ejerstruktur ligger flere år ud i fremtiden. Ifølge det seneste årsregnskab fra MT Højgaard er det ikke sandsynligt, at der kommer en selvstændig børsnotering af entreprenørkoncernen de næste to år.

I august opgav de to magtfulde fonde, der ejer store bidder af MT Højgaard gennem to børsnoterede holdingselskaber, til investorernes store skuffelse at nå til enighed om en fusion af holdingselskaberne - en fusion, der ville betyde, at MT Højgaard ville komme på børsen som en enhed. Som tingene ser ud nu, er der ifølge MT Højgaard ingen udsigt til, at fondene når til enighed på kort sigt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier