EjendomsWatch

MT Højgaard-boss: "Det er dybt beklageligt og utilfredsstillende"

Lønsomheden hos entreprenørgiganten MT Højgaard, som ellers i februar meldte sin turnaroundproces for afsluttet, er styrtdykket, viser nyt kvartalsregnskab. Topchef fastholder, at turnarounden er forbi.

Foto: PR

MT Højgaard må vinke farvel til 2015's overskudsgrad på 5 pct., som ellers sendte entreprenørgiganten i mål med sin turnaround. Nu bløder indtjeningen igen, viser nyt regnskab for 3. kvartal.

Samtidig har MT Højgaard nedjusteret sine forventninger til driftsresultatet i 2016 med 150 mio. kr. Dog fastholder adm. koncerndirektør, Torben Biilmann, at turnaroundprocessen er fortid.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier