EjendomsWatch

Home oplever stor interesse for ikke-godkendte luksuslejligheder

44 ejerlejligheder, som skal opføres i Sønderborg, er allerede begyndt at blive solgt, selvom accept fra miljømyndighederne mangler.

Foto: PR-visualisering: Arkitekterne Blaavand & Hansson

Fire ejendomme med luksusejerlejligheder i fem og seks etager er på vej på den gamle Teknikum-grund i Sønderborg. Byggetilladelsen er på plads, og bygherren, Sønderborg Ingeniør-og Byggeforretning (SIB), afventer kun accept fra Natur- og Miljøklagenævnet, skriver Jydskevestkysten.

"Og jeg er ikke i tvivl om, at vi får en godkendelse. Lige så snart vi har den, så går vi i gang med at rive Teknikum-bygningen ned og efterfølgende med at bygge de nye lejligheder op," siger Torben Golles, direktør i SIB, til avisen.

Hos ejendomsmæglerkæden Home skød man salget i gang i fredags, og fik med det samme 14 underskrevne købsaftaler, siger ejendomsmægler Merete Lund Brock til Jyskevestkysten.

Lejlighederne kommer til at koste mellem 2,1 og 4,9 mio. kr., og de to første blokke bliver fem etager med indflytning 1. december 2018. De to næste blokke bliver på seks etager, og her er indflytningen beregnet til den 1. september 2019, fremgår det.

Pensiondanmark køber sin syvende retsbygning

Red: Provinsbyer er på vej ind i varmen hos ejendomsinvestorerne

Erhvervsmægler knopskyder i det jyske

Eksklusivt byggeri på historisk grund i Aabenraa

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier