Eksklusivt byggeri på historisk grund i Aabenraa

Boligselskabet Domea Rødekro har som bygherre valgt Vejle-firma til at stå for byggeriet af 66 boliger og en dagligvarebutik i Aabenraa.
Foto: PR
Foto: PR

Boligselskabet Domea Rødekro og butikskæden Rema 100 opfører 102 lejligheder og en dagligvarebutik i den nordlige del af Aabenraa. Byggeriet bliver opført i to etaper, hvor første etape skal stå klar primo 2018, skriver Licitationen-Byggeriets Dagblad.

Det bliver STB Byg i Vejle som er totalentreprenør på opgaven, der omhandler 66 familieboliger, fælleslokale, gæstebolig samt ejendomskontor med i alt 6419 bebyggede kvm samt butikken med 1260 kvm bebygget areal. Anden etape byder på 36 familieboliger, som forventes indflytningsklare omkring i 2019, fremgår det.

"Det er et stærkt hold, vi har fået samlet til denne opgave. Alle byder ind med stor erfaring fra lignende byggerier, så jeg tror, vi kan få et godt og tæt samarbejde med områdets øvrige interessenter og samtidig få gennemført byggeriet med så få gener som muligt for områdets beboere," siger Jens Winther, adm. direktør i STB Byg til mediet.

Grunden ved Haderslevvej og Reberbanen i Aabenraa var i mange år adresse for Overbecks Kalkværk og Tømmerhandel, der blev grundlagt i 1881. Siden skiftede firmaet navn til Cimbria, og i 2008 overtog Bygma alle firmaets tre afdelinger – Haderslev, Sønderborg og Aabenraa – hvoraf sidstnævnte afdeling blev lukket. Navnet Cimbria lever dog videre i det nye byggeri, der får navnet Cimbria Parken, skriver Licitationen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Visualisering af første fase af Coop Byen. | Foto: PR-visualisering / Arkitema

Coop sælger fra for milliardbeløb