EjendomsWatch

Projektmager udvider læge-ghetto

Ejendomsselskab bygger flere boligejendomme for sønderjysk sygehus, der får brug for flere læger i forbindelse med udvidelse.

Ejendoms- og udviklingsselskabet Brdr. Meyenburg bygger endnu flere af disse lægeboliger og udlejer dem til Aabenraa Sygehus. | Foto: PR

Ejendoms- og udviklingsselskabet Brdr. Meyenburg bygger yderligere 36 familieboliger på Skovgårdsvej tæt ved Aabenraa Sygehus. Det skriver Jydskevestkysten. Boligerne er tegnet af Arkitekttegnestuen Aabenraa.

Byggeriet er en udvidelse af området, hvor selskabet i forvejen har bygget boliger. Brdr. Meyenburg ejer grunden og boliger, men lejer dem ud til Sygehus Sønderjylland, som fremlejer dem til ansatte på sygehuset.

"Der er behov for flere boliger til de ansatte på akutsygehuset, og derfor er vi nu gået i gang med at grave ud til tre nye blokke med tre-og fireværelses lejligheder. De kommer til at fylde resten af grunden på Skovgårdsvej, og når vi er færdige med dem, er der ikke mere jord at bygge på," siger Freddy Meyenburg fra byggefirmaet Brdr. Meyenburg til Jydskevestkysten.

Regionsrådet gav i foråret bygherren en garanti for udlejningen, da man kan se, at der i de kommende år bliver et større behov for boliger. Ifølge Region Syddanmarks vedtagne sygehusstruktur skal Aabenraa Sygehus fungere som akutsygehus og er derfor under udvidelse.

Skibsreder udbygger sin ejendomsformue

Eksklusivt byggeri på historisk grund i Aabenraa

Kølerkonge og luftkaptajn køber konkursramt ejendomsportefølje

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier