EjendomsWatch

Projektmager udvider læge-ghetto

Ejendomsselskab bygger flere boligejendomme for sønderjysk sygehus, der får brug for flere læger i forbindelse med udvidelse.

Ejendoms- og udviklingsselskabet Brdr. Meyenburg bygger endnu flere af disse lægeboliger og udlejer dem til Aabenraa Sygehus. | Foto: PR

Ejendoms- og udviklingsselskabet Brdr. Meyenburg bygger yderligere 36 familieboliger på Skovgårdsvej tæt ved Aabenraa Sygehus. Det skriver Jydskevestkysten. Boligerne er tegnet af Arkitekttegnestuen Aabenraa.

Byggeriet er en udvidelse af området, hvor selskabet i forvejen har bygget boliger. Brdr. Meyenburg ejer grunden og boliger, men lejer dem ud til Sygehus Sønderjylland, som fremlejer dem til ansatte på sygehuset.

"Der er behov for flere boliger til de ansatte på akutsygehuset, og derfor er vi nu gået i gang med at grave ud til tre nye blokke med tre-og fireværelses lejligheder. De kommer til at fylde resten af grunden på Skovgårdsvej, og når vi er færdige med dem, er der ikke mere jord at bygge på," siger Freddy Meyenburg fra byggefirmaet Brdr. Meyenburg til Jydskevestkysten.

Regionsrådet gav i foråret bygherren en garanti for udlejningen, da man kan se, at der i de kommende år bliver et større behov for boliger. Ifølge Region Syddanmarks vedtagne sygehusstruktur skal Aabenraa Sygehus fungere som akutsygehus og er derfor under udvidelse.

Skibsreder udbygger sin ejendomsformue

Eksklusivt byggeri på historisk grund i Aabenraa

Kølerkonge og luftkaptajn køber konkursramt ejendomsportefølje

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier