Erhvervsmægler knopskyder i det jyske

Kæden ekspanderer som en konsekvens af den positive udvikling på ejendomsmarkedet. Der er behov for at være til stede lokalt, lyder det fra topchef.
Fra venstre: Ib Hansen, Preben Christensen og Wencke Mørck Sørensen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech-centrene i Sønderjylland. | Foto: PR
Fra venstre: Ib Hansen, Preben Christensen og Wencke Mørck Sørensen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech-centrene i Sønderjylland. | Foto: PR

Sønderjylland kan sige "mojn" til endnu en mægler til erhvervsmæglerkæden EDC Erhverv Poul Erik Bechs afdeling i Aabenraa, fremgår det af en pressemeddelelse.

Wencke Mørck Sørensen skal fremadrettet arbejde sammen med Preben Christensen på erhvervsområdet.

"Jeg har glædet mig til at vende tilbage til mit vante og kendte markedsområde efter udløbet af min konkurrenceklausul. Det sidste års tid har jeg været tilknyttet vores afdeling i Kolding, men det bliver dejligt at kunne komme tilbage til min hjemmebane," siger Wencke Mørck Sørensen i pressemeddelelsen.

Her beskriver Robert Neble Larsen, adm. direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech, åbningen som en naturlig del af virksomhedens vækststrategi.

"Overalt i Danmark ser man en urbanisering mod de største byer med en centralisering af såvel arbejdspladser som boliger. Men der er også en bevægelse den anden vej, og vi skal have fingeren på pulsen både nationalt og lokalt. Det er vigtigt for os at være tæt på vores kunder, så vi kan rådgive dem bedst muligt om det lokale marked," siger Robert Neble Larsen i meddelelsen.

Tidligere på året overtog EDC Poul Erik Bech to butikker i Aabenraa og Rødekro fra EDC Trøst og Mensel. I takt med overtagelsen blev erhvervskontoret i Aabenraa flyttet fra Storetorv 9 til den nye adresse på Rådhusgade 9, hvor butikken siden overdragelsen er blevet renoveret og ombygget.

Kæden har i forvejen butik i Sønderborg, og i Sydjylland er der også butikker i trekantsområdet og Esbjerg.

Erhvervsmægler åbner afdeling i provinsen

Erhvervsmæglerkæde fusionerer med københavnsk datterselskab

EDC Erhverv indfører nyt digitalt værktøj

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også