EjendomsWatch

Erhvervsmægler knopskyder i det jyske

Kæden ekspanderer som en konsekvens af den positive udvikling på ejendomsmarkedet. Der er behov for at være til stede lokalt, lyder det fra topchef.

Fra venstre: Ib Hansen, Preben Christensen og Wencke Mørck Sørensen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech-centrene i Sønderjylland. | Foto: PR

Sønderjylland kan sige "mojn" til endnu en mægler til erhvervsmæglerkæden EDC Erhverv Poul Erik Bechs afdeling i Aabenraa, fremgår det af en pressemeddelelse.

Wencke Mørck Sørensen skal fremadrettet arbejde sammen med Preben Christensen på erhvervsområdet.

"Jeg har glædet mig til at vende tilbage til mit vante og kendte markedsområde efter udløbet af min konkurrenceklausul. Det sidste års tid har jeg været tilknyttet vores afdeling i Kolding, men det bliver dejligt at kunne komme tilbage til min hjemmebane," siger Wencke Mørck Sørensen i pressemeddelelsen.

Her beskriver Robert Neble Larsen, adm. direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech, åbningen som en naturlig del af virksomhedens vækststrategi.

"Overalt i Danmark ser man en urbanisering mod de største byer med en centralisering af såvel arbejdspladser som boliger. Men der er også en bevægelse den anden vej, og vi skal have fingeren på pulsen både nationalt og lokalt. Det er vigtigt for os at være tæt på vores kunder, så vi kan rådgive dem bedst muligt om det lokale marked," siger Robert Neble Larsen i meddelelsen.

Tidligere på året overtog EDC Poul Erik Bech to butikker i Aabenraa og Rødekro fra EDC Trøst og Mensel. I takt med overtagelsen blev erhvervskontoret i Aabenraa flyttet fra Storetorv 9 til den nye adresse på Rådhusgade 9, hvor butikken siden overdragelsen er blevet renoveret og ombygget.

Kæden har i forvejen butik i Sønderborg, og i Sydjylland er der også butikker i trekantsområdet og Esbjerg.

Erhvervsmægler åbner afdeling i provinsen

Erhvervsmæglerkæde fusionerer med københavnsk datterselskab

EDC Erhverv indfører nyt digitalt værktøj

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier