EjendomsWatch

Pensiondanmark køber sin syvende retsbygning

Overtager retsbygning i Sønderborg med forventning om stabilt afkast.

Foto: PR

Pensiondanmark har pr. 31.12.2016 overtaget domicilet for Retten i Sønderborg, der også huser en afdeling af Vestre Landsret, oplyser pensionsselskabet.

Ejendommen, der oprindelig er fra 1976, men er gennemgribende renoveret i 2008, har et samlet areal på 6135 kvm og er fuldt udlejet til Bygningsstyrelsen. Retten i Sønderborg er bruger.

"Vi er meget tilfredse med denne investering, der stemmer fint overens med vores strategi om at sprede vores ejendomsinvesteringer rent geografisk samtidig med, at der er tale om en attraktiv ejendom med solid lejer på en lang lejekontrakt. Vi forventer, at investeringen vil give et godt og stabilt afkast til vores medlemmer i en længere årrække," siger Torben Möger Pedersen, adm. direktør i Pensiondanmark, i meddelelsen.

Ud over Retten i Sønderborg har Pensiondanmark investeret i en række ejendomme ud over landet i bl.a. Hjørring, Aalborg, Aarhus, Vejle, Haderslev, Esbjerg, Odense, Svendborg, Slagelse, Helsingør, Hillerød, Birkerød og hovedstadsområdet.

Købspris og navn på sælger af ejendommen fremgår ikke.

Mere fra EjendomsWatch

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier