EjendomsWatch

Pensiondanmark køber sin syvende retsbygning

Overtager retsbygning i Sønderborg med forventning om stabilt afkast.

Foto: PR

Pensiondanmark har pr. 31.12.2016 overtaget domicilet for Retten i Sønderborg, der også huser en afdeling af Vestre Landsret, oplyser pensionsselskabet.

Ejendommen, der oprindelig er fra 1976, men er gennemgribende renoveret i 2008, har et samlet areal på 6135 kvm og er fuldt udlejet til Bygningsstyrelsen. Retten i Sønderborg er bruger.

"Vi er meget tilfredse med denne investering, der stemmer fint overens med vores strategi om at sprede vores ejendomsinvesteringer rent geografisk samtidig med, at der er tale om en attraktiv ejendom med solid lejer på en lang lejekontrakt. Vi forventer, at investeringen vil give et godt og stabilt afkast til vores medlemmer i en længere årrække," siger Torben Möger Pedersen, adm. direktør i Pensiondanmark, i meddelelsen.

Ud over Retten i Sønderborg har Pensiondanmark investeret i en række ejendomme ud over landet i bl.a. Hjørring, Aalborg, Aarhus, Vejle, Haderslev, Esbjerg, Odense, Svendborg, Slagelse, Helsingør, Hillerød, Birkerød og hovedstadsområdet.

Købspris og navn på sælger af ejendommen fremgår ikke.

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier