EjendomsWatch

Investor gør klar til nybyggeri i Aalborgs gågader

Ejendomsselskab vil erstatte fire ejendomme med helt nye i projekter, der ventes at løbe op i 75-100 mio. kr. Midtbyens befolkningstilvækst gør investeringen rentabel, lyder det fra ejer.

Foto: Google Street View

En større millioninvestering i nybyggeri på fem adresser i det centrale Aalborg er i støbeskeen hos City-Ejendomme Aalborg, skriver Nordjyske Stiftstidende. De ønskede ændringer for de fem ejendomme er betinget af en ny lokalplan for de to gågadeforløb.

Om den samlede plan fortæller Hans Andersen, ejer og direktør, at der bliver 1000-1100 kvm forretningsareal fordelt på tre-fire butikker, mens den øvrige del af bygningerne indrettes til boliger. Samlet er der tale om en investering på mellem 75 og 100 mio. kr.

"Medvirkende til det er de mange velbeliggende boliger, der bygges i det centrale Aalborg i disse år, og som der er stor søgning til midtbyen, blandt andet fra personer, som måske har solgt hus i en af omegnsbyerne og nu gerne vil ind til Aalborg midtby med de oplevelser, de kan finde der. Hvilket er godt for forretningslivet," siger Hans Andersen til Nordjyske Stiftstidende.

Projektet drejer sig om tre ejendomme i gågaden i Algade, nummer 10-12 og 16A, og to ejendomme på Bredegade, nummer 10 og 12. Den lave bygning Algade 16A ønsker bygherren forhøjet med to etager plus tagterrasse.

City-Ejendomme Aalborg udlejer ejendomme i Aalborg midtby og gågaderne. Selskabet har eksisteret siden 1991.

Investorer vil bygge nyt centralt hotel i Aalborg

EDC: Ny Magasin i Aalborg skaber mere liv i strøggade

NCC får boligopgave i Aalborg

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier