EjendomsWatch

Investor gør klar til nybyggeri i Aalborgs gågader

Ejendomsselskab vil erstatte fire ejendomme med helt nye i projekter, der ventes at løbe op i 75-100 mio. kr. Midtbyens befolkningstilvækst gør investeringen rentabel, lyder det fra ejer.

Foto: Google Street View

En større millioninvestering i nybyggeri på fem adresser i det centrale Aalborg er i støbeskeen hos City-Ejendomme Aalborg, skriver Nordjyske Stiftstidende. De ønskede ændringer for de fem ejendomme er betinget af en ny lokalplan for de to gågadeforløb.

Om den samlede plan fortæller Hans Andersen, ejer og direktør, at der bliver 1000-1100 kvm forretningsareal fordelt på tre-fire butikker, mens den øvrige del af bygningerne indrettes til boliger. Samlet er der tale om en investering på mellem 75 og 100 mio. kr.

"Medvirkende til det er de mange velbeliggende boliger, der bygges i det centrale Aalborg i disse år, og som der er stor søgning til midtbyen, blandt andet fra personer, som måske har solgt hus i en af omegnsbyerne og nu gerne vil ind til Aalborg midtby med de oplevelser, de kan finde der. Hvilket er godt for forretningslivet," siger Hans Andersen til Nordjyske Stiftstidende.

Projektet drejer sig om tre ejendomme i gågaden i Algade, nummer 10-12 og 16A, og to ejendomme på Bredegade, nummer 10 og 12. Den lave bygning Algade 16A ønsker bygherren forhøjet med to etager plus tagterrasse.

City-Ejendomme Aalborg udlejer ejendomme i Aalborg midtby og gågaderne. Selskabet har eksisteret siden 1991.

Investorer vil bygge nyt centralt hotel i Aalborg

EDC: Ny Magasin i Aalborg skaber mere liv i strøggade

NCC får boligopgave i Aalborg

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier