Dansk hotelkæde bygger nyt med 126 værelser i Aalborg

Hotelkæden Zleep Hotels vil med 126 nye værelser i det nordjyske styrke sin position på det danske marked.
Peter Haaber, stifer, medejer og adm. direktør i Zleep Hotels. | Foto: PR
Peter Haaber, stifer, medejer og adm. direktør i Zleep Hotels. | Foto: PR

Den danske hotelkæde Zleep Hotels vil bygge nyt i Aalborg og føje 126 værelser til en portefølje, der i forvejen tæller 848 værelser fordelt på ni hoteller. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Stifter, adm. direktør og medejer af hotelkæden fra starten i 2003 Peter Haaber er selv fra Aalborg, og det er den senere tids udvikling i erhvervslivet, der driver lysten til et nyt hotel.

"Jeg har fulgt den fantastiske erhvervsudvikling, der er sket de sidste mange år i Aalborg — og som gammel aalborgenser bliver det en fornøjelse at åbne hotel i byen og være med til at understøtte denne udvikling," siger Peter Haaber i pressemeddelelsen.

Hotellet skal stå færdigt på Aalborg Godsbane i 2019 og bygges af den lokale A. Enggaard. Sidstnævnte skal også være ejer af ejendommen, fremgår det. Det fremgår ikke, hvad prisen på projektet bliver.

Zleep Hotels har et mål om at operere 20 hoteller i 2020 og havde i 2016 en omsætning på 110 mio. kr. Den resterende del af ejerkredsen bag hotelkæden deler samme efternavn som direktøren, Haaber.

Nyt hotelkoncept på vej til Danmark

Vesterbro-hotel tilpasser sig bydelens nye image

Aalborg-hotel får ny fynsk ejer

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også