EjendomsWatch

Rambøll udvider i Aalborg og kaprer partnere hos konkurrent

Rådgivervirksomheden etablerer arkitektafdeling i Nordjylland. Lokalkendte folk er hentet ind til at lede kontoret, der allerede forventer at vokse til dobbelt størrelse næste år.

Thomas Holm, afdelingsleder for Arkitektur og Integreret Design, og Christopher Riekehr, markedsdirektør hos Rambøll i Nordjylland. | Foto: PR

Rambøll åbner arkitektafdeling i Aalborg, hvor otte mand ifølge planerne skal blive til det dobbelte allerede i løbet af 2018. Det skriver rådgivervirksomheden i en pressemeddelelse.

Til at stå i spidsen for den opgave har Rambøll ansat Christopher Riekehr som markedsdirektør for Nordjylland og Thomas Holm som afdelingsleder. Begge er tidligere partnere i KPF Arkitekter i Aalborg.

"Vi skal skabe værdi for vores kunder og yde strategisk rådgivning eksempelvis omkring udvikling og optimering af areal- og bygningsmæssige muligheder. Her er det en stor fordel, at vi i Rambøll har alle de kompetencer i huset, der skal bringes i spil i forhold til planlægning og byggemodning. Bygherre får én rådgiver, der tager ansvar for alle byggeriets faser fra start til slut og dermed sikres value for money," siger Christopher Riekehr i meddelelsen.

Rambølls kontor i Aalborg bliver som udgangspunktet en komplet tegnestue med integreret design i form af arkitekt- og ingeniørydelser. Med den nye afdeling tegner Rambøll sig for ca. 175 arkitekter og landskabsarkitekter i Danmark. I Norden er tallet 430.

Ingeniørstuderende er vilde med Rambøll

Rambøll hyrer global direktør til byggeforretningen

Rambøll øger bundlinjen med 132 pct. og skyder gang i ny vækstplan

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier