EjendomsWatch

Calums nordjyske boligprojekter løber op i 450 mio. kr.

I alt venter firmaet at opføre boliger til 500 beboere i Nørresundby, siger direktør.

Foto: PR

Den nordjyske ejendomsudvikler Calum fortsætter med at bygge nye boliger på Lindholm Brygge i Nørresundby, hvor man frem til 2020 vil skabe boliger til 500 beboere på et 21.500 kvm stort område, Strandholm, meddeler virksomheden, der også har opgjort den samlede købssum til 450 mio. kr.

"Samlet set opfører vi 54 rækkehuse på tilsammen 5500 kvm, hvoraf de 21 allerede står færdige. Hertil kommer seks lejlighedskomplekser, der består af 120 lejligheder på omkring 100 kvm hver og 12.000 kvm lagt sammen. Sidste del af projektet bliver 40 lejligheder på i alt 4000 kvm. Det er et projekt, som rummer rigtig spændende muligheder for folk i Aalborg og omegn," siger Jakob Axel Nielsen, direktør hos Calum, i meddelelsen.

Ifølge Calum får de voksende boligpriser stadig flere, især småbørnsfamilier og seniorer, fra oplandet samt fra Aalborg til at søge nye steder for at finde en kvalitetsbolig, der ikke sparker bunden ud af boligøkonomien.

"Bl.a. fra vores 15 opførte etplansrækkehuse i Lindholm Vænge ved Thistedvej ved vi, at der i øjeblikket er en markant efterspørgsel på lyse, funktionelle rækkehuse blandt unge familier med små børn og seniorerne. Det er en målgruppe, som vi gerne vil give nogle andre og bedre muligheder på boligmarkedet. Det gør vi f.eks. med de nye rækkehuse på Lindholm Brygge, som opfylder deres ønsker og behov til en bolig," lyder det fra Jakob Axel Nielsen.

Calum, der er ejet af grundlægger Henrik Calum, fremhæver, at områdets boliger ligger på solsiden ned til fjorden med masser af grønne områder. Og med åbningen af Kulturbroen i år kan folk på Lindholm Brygge cykle ind til Aalborg på kun ti minutter.

Heimstaden investerer 270 mio. kr. i Bagsværd

Calum skærper satsning på boliger i København 

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier