EjendomsWatch

NCC får boligopgave i Aalborg

Entreprenøren NCC har indgået aftale med den almene boligorganisation om at renovere, sammen- og ombygge fire boligblokke.

Foto: Ritzau Scanpix/Martin Bubandt

NCC og den almene boligorganisation Alabu Bolig har indgået kontrakt om at renovere, sammen- og ombygge 138 lejligheder, der skal blive til 117 lejligheder. Bebyggelsen i det aalborgensiske Grønlænderkvarter består af fire fritstående boligblokke i tre etager samt kælder. Det skriver NCC i en meddelelse.

"Beboerne vil i sidste ende få mere moderne, tilgængelige og sunde lejligheder med et lavere energiforbrug. Det er et godt udgangspunkt for en bedre hverdag og et trygt og rart sted at bo," siger Frank Bo Lassen, områdechef i NCC Danmark, i meddelelsen.

Moe, Arkitektfirmaet Nord og Rosseels Tegnestue er rådgivere på projektet. Den gennemgribende renovering omfatter ny tagbeklædning, nye vinduer og døre i facade, nye altaner, efterisolering af facade, ligesom der vil ske en indvendig totalrenovering. Beboerne bliver genhuset i byggeperioden.

Boligerne gøres mere tilgængelige og nogle sammenlægges. Desuden bliver der etableret indvendige elevatorer. Der etableres nyt bad, ventilationsanlæg og delvis nye installationer.

Pensiondanmark kritiserer NCC for luksusbyggeri

Arkitekter vinder rammeaftale til en værdi af 150 mio. kr.

Aalborg viser vejen til at få en blandet by til at fungere

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier