EjendomsWatch

NCC får boligopgave i Aalborg

Entreprenøren NCC har indgået aftale med den almene boligorganisation om at renovere, sammen- og ombygge fire boligblokke.

Foto: Ritzau Scanpix/Martin Bubandt

NCC og den almene boligorganisation Alabu Bolig har indgået kontrakt om at renovere, sammen- og ombygge 138 lejligheder, der skal blive til 117 lejligheder. Bebyggelsen i det aalborgensiske Grønlænderkvarter består af fire fritstående boligblokke i tre etager samt kælder. Det skriver NCC i en meddelelse.

"Beboerne vil i sidste ende få mere moderne, tilgængelige og sunde lejligheder med et lavere energiforbrug. Det er et godt udgangspunkt for en bedre hverdag og et trygt og rart sted at bo," siger Frank Bo Lassen, områdechef i NCC Danmark, i meddelelsen.

Moe, Arkitektfirmaet Nord og Rosseels Tegnestue er rådgivere på projektet. Den gennemgribende renovering omfatter ny tagbeklædning, nye vinduer og døre i facade, nye altaner, efterisolering af facade, ligesom der vil ske en indvendig totalrenovering. Beboerne bliver genhuset i byggeperioden.

Boligerne gøres mere tilgængelige og nogle sammenlægges. Desuden bliver der etableret indvendige elevatorer. Der etableres nyt bad, ventilationsanlæg og delvis nye installationer.

Pensiondanmark kritiserer NCC for luksusbyggeri

Arkitekter vinder rammeaftale til en værdi af 150 mio. kr.

Aalborg viser vejen til at få en blandet by til at fungere

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier