EjendomsWatch

EDC: Ny Magasin i Aalborg skaber mere liv i strøggade

Designkæden Bahne placerer ny butik i Nørregade i Aalborg. Ny afdeling af Magasin har haft stor betydning for den beslutning.

Foto: PR-visualisering

Når stormagasinkæden Magasin næste år åbner afdeling i Aalborg, sker det med en større aktivitet i de omkringliggende gader end hidtil.

Således har designkæden Bahde netop valgt at åbne afdeling i Nørregade, hvor en af indgangene til Magasin bliver placeret, oplyser EDC Erhverv Poul Erik Bech i en pressemeddelelse.

"Lejemålet i Nørregade havde stået tomt i længere tid, og gaden har i en årrække, bl.a. grundet flere års opgravninger og butiksflugt fra Friis Shoppingcenter, ikke været den mest attraktive strøggade i Aalborg. Magasins udmelding om, at de i løbet af foråret 2018 åbner i Friis Shoppingcenter har givet stor efterspørgsel på lokaler, både i Nørregade og de omkringliggende gader, og det var netop det faktum, som Bahne så muligheder i," siger Helle Heissel, erhvervsmægler hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aalborg, i meddelelsen.

Den øgede trafik til gaden kunne dog ikke overskygge lejemålets længerevarende tomgang og behov for istandsættelse. Men det endte ifølge mægleren med en god aftale for begge parter, hvor det også blev muligt at inddrage en del af ejendommens baghus til lager og personalefaciliteter.

I løbet af juni kan Bahne flytte ind i moderniserede lokaler i Nørregade.

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier