EjendomsWatch

Projektudvikler opruster på boligfronten

Eurodan-huse rækker ud til private og institutionelle investorer. Samtidig henter Aabenraa-udvikleren ny direktør for igen at satse på rækkehus-strategi som i tiden før finanskrisen.

Thomas Dahl, adm. direktør i Eurodan-huse. | Foto: PR

Eurodan-huse udvider nu sortimentet fra parcelhuse ved igen at kaste sig over rækkehuse. Til den opgave henter man en ny projektdirektør ind, skriver den Aabenraa-baserede udvikler i en pressemeddelelse.

"Vi tilbyder pensionskasser og private i projektmarkedet et samarbejde om at opføre gode, kvalitetsboliger. Vores ekspertise er at bygge et kvalitetshus inden for de aftalte rammer. Samarbejdet kan være med nogen, der har et areal, vi kan bygge på, eller nogen som vil investere i et udviklingsprojekt og har brug for en seriøs og erfaren byggepartner. Vi er klar over hele landet. Mindre projekter såvel som større samlede projekter," siger Thomas Dahl, adm. direktør i Eurodan-huse, i meddelelsen.

Han har ansat Torben Brix som direktør for det nye område. Han kommer fra udvikleren Gråkjær og har tidligere været ejerleder i byggebranchen.

Det første mindre pilotprojekt bliver i Irma-Byen i Rødovre, hvor Eurodan-huse skal opføre fire rækkehuse på hver ca. 140 etagemeter.

Parcelhusbygger venter fremgang i 2017 efter rekordår i år

Typehusfirmaer leger bank i kampen om de private husbyggere

Hollandsk investor investerer 232 mio. kr. i Irmabyen

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Tvister sender jysk entreprenør til tælling

To tvister med bl.a. Maycon sætter sig i regnskabet for Kolding-baserede Stender Entreprise. I tilfælde af, at udfaldet af dem ikke bliver til Stenders favør, er kassen tom, fremgår det af regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier