EjendomsWatch

Hollandsk investor investerer 232 mio. kr. i Irmabyen

Bouwfonds Investment Management køber bolig- ejendom i Irmabyen i Rødovre. "Vi er overraskende langt," siger udvikleren bag.

Et nyt byområde er ved at skyde op, hvor Irma-koncernens hovedkvarter lå indtil 2012. | Foto: PR-illustration

I det område i Rødovre, der indtil 2012 husede Irma-koncernens hovedkvarter, er et nyt byområde ved at skyde op, og nu har endnu en investor skudt penge i projektet. Det skriver Børsen

Hollandske Bouwfonds Investment Management har således lagt 232,3 mio. kr. i Irmabyen. Det skal blive til en 8120 kvm stor boligejendom og 82 lejligheder, som ventes at stå færdigbygget i 2018.

"Vi er tæt på at have afsluttet alle de salg, vi ønsker at lave i forhold til institutionelle investorer. Så resten bliver overvejende ejerboliger, som vi selv står for. Der er måske plads til et salg mere, og så er det det," siger Ludvig Find, adm. direktør for Elf Development, som er Irmabyens bygherre, til Børsen.

Udover Bouwfonds Investment Management har også pensionskassen PKA tidligere på året investeret i, hvad der skal blive til 85 udlejningslejligheder. Også Samrådets Boligfond, Eurodan Huse og Oxdal har købt ind i Irmabyen.

PKA investerer 175 mio. kr. i 85 lejligheder

Coloplast-arving køber ejendom af pensionskasse

Ventil-fabrikant og pelsdyr-baron scorer jackpot på københavnske ejendomme

 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier