EjendomsWatch

Typehusfirmaer leger bank i kampen om de private husbyggere

En benhård konkurrence om at få fingrene i de familier, der vil bygge nye parcelhuse, får flere typehusfirmaer til at satse på et nyt koncept. Kunderne låner rentefrit pengene til både grund og hus. Konceptet møder kritik fra det førende typehusfirma Huscompagniet.

Foto: Michael Drost Hansen

Typehusproducenterne Hybel og Eurodan-huse har taget nye midler i brug for at få de private husbyggere som kunder. En pakkeløsning med finansiering til 0 kr. af både grund og hus, indtil nøglerne overdrages, er konceptet, som dog ikke møder opbakning hos landets førende typehusproducent, Huscompagniet.

"Årsagen til, at de gør det, er, at de vil sikre sig, at kunden ikke snakker med andre leverandører. Hvis de først får kunden ind med jorden, så skal kunden jo købe produktet af dem," siger Steffen Baungaard, adm. direktør i Huscompagniet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier