Kolding-rigmand overtager kontrollen med typehusfirma

Lasse Larsen Byggefirma får ny hovedaktionær. Kolding-iværksætter og tidligere racerkører har opkøbt grundlæggers aktiemajoritet.
Foto: Ritzau Scanpix/Joachim Ladefoged
Foto: Ritzau Scanpix/Joachim Ladefoged

Typehusfirmaet Lasse Larsen får ny hovedaktionær. Det er erhvervsmanden Pierre Legarth, tidligere racerkører og autolakerer, og nuværende ejendomsinvestor.  Han har købt grundlægger Lasse Larsens aktiemajoritet og er dermed ny hovedaktionær i typehusfirmaet, der blev grundlagt i 1970'erne. Det fremgår af en pressemeddelelse.

"Lasse Larsen Byggefirma har opført typehuse på samme cvr-nummer siden 1975, og jeg ser frem til den her rejse, hvor vi skal løfte Lasse Larsen-platformen op på det nye vækstniveau med en 2020-plan, hvor målet er at opføre omkring 2-300 nye boliger årligt," siger Pierre Legarth i meddelelsen.

Det er fortsat Allan Laursen, der er adm. direktør, der skal stå i spidsen for at føre virksomheden videre.

"Vi har ikke tænkt os at ændre de grundværdier, som vi har brugt 42 år på at bygge op, det er helt sikkert," siger Allan Laursen i meddelelsen.

Pierre Legarth bliver formand for bestyrelsen i Lasse Larsen Villabyg, og han forventer via sit ejendomsselskab, Pierre Ejendomme, at opføre i omegnen af 200 nye boliger i Kolding over de næste tre år, fremgår det videre.

I den forbindelse har Pierre Legarth valgt at udvide sit selskab, Pierre Legarth Holding, så det også omfatter opførelse af typehuse.

"Det er min klare opfattelse, at byggebranchen i Danmark står foran en periode med enorm fremgang, og det er netop denne vækstgenerator, som vi skal udnytte i Lasse Larsen Villabyg. Ejendomsbranchen er inde i en rivende udvikling, og vækstmulighederne er store, såfremt man evner at styre kvalitet og vækst," siger han.

Pierre Legarth har siden 2000 opbygget Pierre Ejendomme, som er et ejendomsinvesteringsselskab, der blandt andet opkøber, opfører og udvikler udlejningsejendomme, så de kan bruges til bolig, kontor, butik eller produktion.

Kolding-rigmand bygger kompleks med 43 boliger

Lokal investor melder hus forbi omkring skrottet boligprojekt hos Danica

Kolding-matator satser på private boliger 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også