EjendomsWatch

Lejerbo-chef bliver vicedirektør i styrelse

Bygge- og udviklingschef i Lejerbo bliver vicedirektør i Slots- og Kulturstyrelsen med ansvar for ejendomsområdet.

Efter godt tre år hos boligadministratoren Lejerbo skifter bygge- og udviklingschef Gerti Axelsen job. | Foto: PR

Den almene boligadministrator Lejerbo, der administrerer omkring 35.000 boliger rundt i landet, mister sin bygge- og udviklingschef Gerti Axelsen, der efter godt tre i huset bliver ny vicedirektør i Slots- og Kulturstyrelsen, oplyser styrelsen.

49-årige Gerti Axelsen er uddannet arkitekt, og hun har de sidste 20 år gjort karriere inden for byggeområdet blandt andet som bygningschef i Frederiksberg Kommune, byggechef i Københavns Ejendomme og senest som bygge- og udviklingschef i Lejerbo.

"Slots- og Kulturstyrelsen har ansvaret for at drive, vedligeholde og udvikle en lang række af statens slotte, haver og kulturejendomme, der besidder nogle helt unikke, kulturhistoriske og arkitektoniske værdier. Samtidig er styrelsen ansvarlig for en række store restaurerings- og byggeprojekter rundt omkring i landet, hvilket kræver solid erfaring fra byggebranchen med sikre kompetencer inden for strategiudvikling, drift og vedligehold, forhandling og med et skarpt øje for politik. Det er alle sammen kompetencer, som Gerti Axelsen besidder," lyder det fra styrelsens direktør, Jesper Hermansen, i meddelelsen.

Gerti Axelsen tiltræder 1. januar og afløser vicedirektør Nikolaj Jensen, der ifølge meddelelsen "efter eget ønske forlader posten."

Almene boligforeninger griber chancen og omlægger lån for milliarder

Sjællandsk kommune henter ejendomschef fra Lejerbo 

Almene selskaber slår sig sammen: "Vi er ikke så store, som vi tror"

Lejerbo vil feje op efter konkursramt luksusboligprojekt 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier