EjendomsWatch

Sjællandsk kommune henter ejendomschef fra Lejerbo

Halsnæs Kommune skal i gang med flere bygge- og renoveringsprojekter. Ny områdechef for ejendomme skal sikre, opgaverne løftes.

Foto: Ritzau Scanpix/Olafur Steinar Gestsson

39-årige Jacob Klit-Hansen tiltræder 1. marts 2019 som områdechef for ejendomme i Halsnæs Kommune.

Han kommer fra en stilling som chef for drift, vedligehold, indkøb og udbud i det almene boligselskab Lejerbo.

Han har tidligere været ansat som ejendomschef i både Hvidovre og Frederiksberg kommuner, skriver Halsnæs Kommune på sin hjemmeside.

"Vi står over for flere spændende bygge- og renoveringsprojekter – det gælder ikke mindst byggeriet af en ny skole i Frederiksværk. Når et så stort projekt skal løftes fra A til Z, kræver det et stærkt ledelsesmæssigt fokus, som desuden vil komme i spil, når organiseringen af det nye område for ejendomme i den kommende tid skal helt på plads. Med sin faglige profil fra både ejendomsområdet og den kommunale verden bliver Jacob Klit-Hansen et stærkt kort på hånden for Halsnæs Kommune i det arbejde," udtaler Martin B. Lindgreen, teknisk direktør i Halsnæs Kommune, i meddelelsen.

Den nye ejendomschef får blandt andet ansvaret for drift, vedligeholdelse og anvendelse af kommunens 123 bygninger samt ansvaret for 17 medarbejdere, der er tilknyttet kommunens Ejendomscenter.

"Halsnæs Kommunes nye ejendomsfunktion har potentiale til at blive en af de mest attraktive og spændende arbejdspladser inden for ejendomsområdet og facility management," udtaler Jacob Klit-Hansen.

Domea.dk henter ny it-chef fra detailbranchen

Byggeriforening henter ny chef med socialt ansvar i blodet

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier