EjendomsWatch

Sjællandsk kommune henter ejendomschef fra Lejerbo

Halsnæs Kommune skal i gang med flere bygge- og renoveringsprojekter. Ny områdechef for ejendomme skal sikre, opgaverne løftes.

Foto: Ritzau Scanpix/Olafur Steinar Gestsson

39-årige Jacob Klit-Hansen tiltræder 1. marts 2019 som områdechef for ejendomme i Halsnæs Kommune.

Han kommer fra en stilling som chef for drift, vedligehold, indkøb og udbud i det almene boligselskab Lejerbo.

Han har tidligere været ansat som ejendomschef i både Hvidovre og Frederiksberg kommuner, skriver Halsnæs Kommune på sin hjemmeside.

"Vi står over for flere spændende bygge- og renoveringsprojekter – det gælder ikke mindst byggeriet af en ny skole i Frederiksværk. Når et så stort projekt skal løftes fra A til Z, kræver det et stærkt ledelsesmæssigt fokus, som desuden vil komme i spil, når organiseringen af det nye område for ejendomme i den kommende tid skal helt på plads. Med sin faglige profil fra både ejendomsområdet og den kommunale verden bliver Jacob Klit-Hansen et stærkt kort på hånden for Halsnæs Kommune i det arbejde," udtaler Martin B. Lindgreen, teknisk direktør i Halsnæs Kommune, i meddelelsen.

Den nye ejendomschef får blandt andet ansvaret for drift, vedligeholdelse og anvendelse af kommunens 123 bygninger samt ansvaret for 17 medarbejdere, der er tilknyttet kommunens Ejendomscenter.

"Halsnæs Kommunes nye ejendomsfunktion har potentiale til at blive en af de mest attraktive og spændende arbejdspladser inden for ejendomsområdet og facility management," udtaler Jacob Klit-Hansen.

Domea.dk henter ny it-chef fra detailbranchen

Byggeriforening henter ny chef med socialt ansvar i blodet

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier