EjendomsWatch

Lejerbo-udbryder skifter navn

Lejerbo Kolding får nyt navn ved nytår. Det sker som en konsekvens af, at boligselskabet forlader Lejerbo-organisationen. Tidligere har også Lejerbo København sagt farvel.

Foto: Ritzau Scanpix/Olafur Steinar Gestsson

Boligselskabet Lejerbo Kolding, der råder over godt 3600 almene boliger, skifter navn til Alfabo. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Det nye navn skyldes, at selskabet pr. 1. januar 2019 bliver et selvstændigt boligselskab uden bånd til Lejerbo-organisationen, og man ønskede ikke at tage kampen op om navn eller logo med den nuværende administrationsorganisation, lyder det i meddelelsen.

Mere selvbestemmelse og billigere administration var blandt grundene til, at Lejerbo Kolding valgte at følge i hælene på søsterorganisationen i København, der formelt forlod Lejerbo den 1. juli i år.

Lejerbo København hedder nu Bo-Vita.

Lejerbo-udbryder indgår partnerskab med Domea.dk

Skilsmisse udløser navneskifte hos Lejerbo København  

Dobbelt skilsmisse i Lejerbo giver direktør røde ører 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier