Ombejlet husholdningsskole på Sjælland venter på Folketinget

Budfristen på Ankerhus i Sorø er forlænget på grund af nølen i Folketingets finansudvalg, lyder det fra direktør. Han bruger i stedet tiden på at tale med kommunen og interesserede investorer om udviklingsmulighederne i ejendommen.
Foto: PR
Foto: PR

University College Sjælland (UCSJ) har valgt at forlænge fristen for at byde på ejendommen Ankerhus til den 2. oktober i år, skriver Dagbladet Ringsted. Den tidligere husholdningsskole blev sat til salg i april, og det er et skridt mod at kunne flytte elever og lærere til et nyt campus i Slagelse i 2020.

Beslutningen om at forlænge budfristen kommer fra direktionen i UCSJ, fordi processen med at få godkendelse fra Folketingets finansudvalg er et større arbejde end forventet. Den forlængede frist bliver dog brugt konstruktivt til at afsøge mulighederne for ejendommen.

"Vi har i hvert fald fundet ud af, at der ikke er nogen grund til at forhaste processen. Det gav også mulighed for at have en bedre dialog med de interesserede, og måske skal vi også have en dialog med Sorø Kommune om lokalplanen. Så det er sådan set udmærket, at vi har udsat fristen," siger Søren Lind Christiansen, professionshøjskoledirektør på UCSJ, til Dagbladet Ringsted.

Til gengæld regner Søren Lind Christiansen så med, at budrunden kan afsluttes til oktober. Ankerhus-komplekset er sendt i offentligt udbud uden mindstepris. Bygningerne på grunden ved Slagelsevej har et areal på 7188 kvm, der indeholder både bolig og erhverv på nuværende tidspunkt.

15.000 kvm industriejendom på Midtsjælland får nyt liv

Stort udviklingsprojekt på Midtsjælland undervejs

Hospital får grønt lys til salg af ejendomme

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Visualisering af første fase af Coop Byen. | Foto: PR-visualisering / Arkitema

Coop sælger fra for milliardbeløb